Fem equip! A Time Out i Escena 25 busquem joves col·laboradors

Alerta, joves! Volem fer una revista especial i obrim convocatòria per trobar equip. Llegiu i apunteu-vos-hi!

Time Out i Escena 25 hem sumat forces per llançar una revista extra pensada i feta per joves d’entre 18 i 25 anys, que parli de cultura tal com ho feu vosaltres. Al llarg del mes de setembre, muntarem una redacció paral·lela dins de la redacció de Time Out i necessitem equip. Busquem, de forma remunerada, un/a cap de redacció junior a jornada completa i, a jornada parcial, redactors per fer entrevistes, reportatges, crítiques, tries de les millors obres, selecció de concerts... I també busquem un/a fotògraf/a i un/a il·lustrador/a. T'hi apuntes?

Gaudeixes com ningú amb concerts, obres de teatre, dansa, circ i estàs registrat a Escena 25 per trobar les millors ofertes i no perdre’t res del que passa a la ciutat? Si ets d’aquelles persones que està al dia de la cultura i, a més, sempre expliques amb detall el què has vist i tens mil preguntes per fer a directors, actors, músics... no t’ho pensis més! A Time Out busquem col·laboradors que dominin el català escrit i s’expressin i comuniquin la cultura amb un llenguatge fresc, actual i molt adaptat a les noves generacions.

Així que ja saps, si t’agrada la cultura, la música i les arts escèniques i tens disponibilitat el mes de setembre, participa i forma part d’aquest projecte. Per fer-ho possible només has de llegir les bases legals, fer clic al botó de participació, omplir el formulari que trobareu a continuació abans del 16 de juliol, dir-nos què és el que us agrària fer a la nostra redacció, adjuntar-nos una mostra del vostre treball i... enviar-nos-ho! El 24 de juliol farem públics els resultats. Molta sort!

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScb25EULqoB2KlCTFLSYssnW45KowHXjQSqjMTMGZMoxRjNJA/viewform

JA TENIM GUANYADOR

MOLTES FELICITATS FÈLIX! 

Us presentem en Fèlix, el nostre futur jove col·laborador de TimeOut i Escena 25 que ens parlarà de les últimes novetats escèniques i musicals de la propera temporada a travès de les xarxes socials. 

La gran quantitat de candidatures que hem tingut i l'alt nivell de totes les vostres propostes ens ho han posat molt difícil. Us animem a seguir formant part de la comunitat Escena 25 i a participar en properes iniciatives que de ben segur sortiran.

Moltes gràcies a tots. 

 

 ENHORABONA I BENVINGUT FÈLIX. 

 

 

 

SORTEIG A INSTAGRAM

SORTEIG EXPRESS!

10 entrades dobles pel concert del dia 5 de juliol Clotilde Festival! Amb Kids From Mars, Jokb i Porto Bello.

El Palau Robert i l’Agència Catalana de la Joventut organitzen, amb el suport d'iCat, la ràdio musical i cultural de Catalunya Ràdio (CCMA), i Europa FM , el cicle de concerts Clotilde Fest durant els mesos de juny i juliol. Els concerts presenten una proposta musical que inclou pop, músiques urbanes, músiques festives, reggae..., amb una aposta clara per la música jove i pel talent. 
Aconsegueix la teva entrada!

Per participar:

1. Fer like al post

2. Fer un comentari mencionant a un amic amb qui vulguis compartir el premi

3. Ser seguidors @escena25 i @icatfma Instagram

 


El premi serà sortejat dilluns 01/07/2019. Molta sort!

Vols fer de periodista cultural a iCat?

BASES DE PARTICIPACIÓ EN L’ACCIÓ PARTICIPATIVA

 

Primera – Àmbit objectiu

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA) organitzen conjuntament l’acció participativa Prescriptor cultural a iCat”.

Una acció conjunta que pretén la selecció d’un col·laborador setmanal a icat per la temporada 2019-2020 (setembre 2019 a juliol del 2020). Aquest col·laborador serà el protagonista d’un espai setmanal d’entre 5 i 10 minuts al programa “Els Experts”, que s’emet de dilluns a divendres de 7 a 10h. Un espai on es faran propostes musicals i culturals on també s’incloguin els espectacles i concerts oferts per Escena25. També inclou prescripció cultural a les xarxes socials.

Aquesta col·laboració serà remunerada en les mateixes condicions que els col·laboradors de l’emissora.

 

Segona - Àmbit subjectiu i forma de participació

La participació és oberta per a totes les persones, de 18 a 25 anys, que estiguin registrades a Escena 25 (escena25.cat).

Els participants hauran d’enviar al mail públics.icec@gencat.cat:

  • un currículum que inclogui nom complet, data de naixement, correu-e, telèfon mòbil, DNI, i
  • un àudio d’un minut aproximadament en què es recomani alguna proposta cultural (arts escèniques, música, cinema, literatura, arts visuals, còmics, videojocs...)
  • Un vídeo-selfie format “Instagram Stories” (vertical) promocionant l’àudio anterior.

Les persones participants, pel fet de participar, assumeixen el fet de poder comprometre’s a fer una col·laboració setmanal a iCat des del setembre del 2019 al juliol del 2020 i accepten la política de protecció de dades vinculada a l’acció.

La convocatòria estarà oberta del 20 de juny al 3 de juliol del 2019.

 

 

Tercera - Mecànica

D’entre tots els participants el Jurat seleccionarà al guanyador en base a criteris de d’expressió oral i creativitat.

El Jurat estarà format per 2 representants de l’ICEC i 3 representants de la CCMA SA, nomenats respectivament per sengles entitats representades.

L’ICEC i la CCMA SA faran públic el guanyador/a el 10 de juliol. A partir d’aquest moment s’obrirà un període de 10 dies hàbils per a presentar les al·legacions que considerin oportunes. Un cop passat el període d’impugnacions i resoltes aquestes, es comunicarà el guanyador de manera ferma i es destruirà tota la documentació rebuda de la resta de participants.

Les persones interessades disposen de deu dies hàbils a comptar des de l'endemà de rebre la notificació, per presentar les al·legacions que considerin oportunes.

L’acció participativa es pot declarar desert si es considera que no hi ha cap candidatura que reuneixi els mèrits suficients d’acord amb els criteris de valoració. Qualsevol incidència no prevista en aquestes bases l’ha de resoldre el jurat.

 

Quarta - Condicions i límits de participació

Totes les persones participants d’aquesta acció, pel sol fet de participar-hi, accepten les condicions que la regeixen i el criteri i decisió que la CCMA adopti sobre qualsevol qüestió que se’n derivi.

No pot participar personal adscrit a la CCMA, així com cap persona relacionada professionalment amb aquesta acció participativa, o amb l’ICEC.

La col·laboració efectuada per la persona guanyadora del concurs amb la CCMA, SA tindrà el caràcter de prestació de serveis de tipus civil, i en cap cas constituirà un vincle laboral entre les parts; haurà de preparar pel seu propi compte i amb els seus recursos i mitjans les seves intervencions, acudint només a les instal·lacions de la CCMA (iCat) els dies en que sigui convocat/da per efectuar la seva col·laboració, podent efectuar-la a distància quan els mitjans tècnics ho permetin. En aquest sentit, la persona seleccionada, un cop realitzi les activitats de col·laboració, les durà a terme amb plena autonomia i sense cap més limitació que els criteris d’estil periodístic pròpies d’iCat i de la CCMA, així com les indicacions que rebi de la persona responsable del programa en que participi. Igualment, la persona serà lliure de prestar serveis, per compte pròpia o aliena, com a treballadora o professional, en qualsevol altre mitjà o sector, sense més limitacions que les esmentades del Llibre d’Estil de la CCMA.

 

Cinquena - Protecció de dades de caràcter personal

Per gestionar adequadament l’acció de participació, la CCMA, SA haurà de tractar les dades personals dels participants per poder gestionar la selecció dels col·laboradors en un primer moment, i pel que fa a la persona seleccionada, poder donar compliment a les obligacions contractuals.

La informació relativa pel que fa a protecció de dades és la següent:

Responsable:

Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA

Jacint Verdaguer, 81 Sant Joan Despí

Delegat: dpd@ccma.cat

Finalitat:

Gestionar la selecció del col·laborador de ràdio i la seva posterior contractació.

Legitimació:

Per als participants en l’acció el seu consentiment i per al col·laborador seleccionat el compliment d’una obligació contractual.

Drets:

Els drets d’accés, de rectificació, de cancel·lació, d’oposició, de limitació de tractament i de portabilitat es poden fer al domicili del responsable acompanyant una còpia del DNI. També al mail:

dpd@ccma.cat

Conservació:

Les dades dels participants es guardaran únicament un mes després de l’elecció de la persona seleccionada i després es destruiran amb totes les garanties que indica la legislació vigent.

Comunicacions a tercers:

La CCMA, SA no comunicarà a tercers les dades dels participants. Únicament es comunicaran les dades de la persona contractada a la seguretat social i a hisenda per poder gestionar la contractació i fer efectives les obligacions tributàries i fiscals.

 

Més informació de la política de protecció de dades de la CCMA, SA a http://www.ccma.cat/avis-legal/privacitat-i-cookies/

L’ICEC recepcionarà els candidats a participar en la selecció del col·laborador de ràdio i comunicarà els noms i els currículums a la CCMA, SA perquè conjuntament puguin efectuar la selecció. En aquest cas, l’ICEC únicament fa d’encarregat de tractament d’aquesta informació.  Un cop seleccionada la persona es destruiran totes les dades rebudes de la resta de participants com s’indica en el quadre explicatiu d’aquest apartat.

 

 

Sisena – Xarxa de comunicacions

ICEC i la CCMA resten exonerades de qualsevol responsabilitat derivada d’un funcionament anòmal de la xarxa de comunicacions (telefònica, de cable, Internet, etc.) que impedeixi el normal desenvolupament de l’acció participativa per causes alienes a la seva voluntat i, especialment, per actes externs de mala fe.

 

Setena – Acceptació de condicions

Totes les persones participants en aquesta acció, pel sol fet de participar-hi, accepten les condicions que la regeixen i el criteri i la decisió que la CCMA i ICEC adopti sobre qualsevol qüestió que se’n derivi.

 

Vuitena – Altres estipulacions

Aquestes bases són accessibles a través de la pàgina web de l’ICEC, de l’Escena 25 i del web icat.cat.

ICEC i la CCMA es reserven el dret de modificar les condicions de la present acció en qualsevol moment, i fins i tot d'anul·lar-la o deixar-la sense efecte, sempre que hi concorri causa justificada. En tot cas, ICEC i la CCMA es comprometen a comunicar a través de la pàgina web d’ICEC (icec.gencat.cat i escena25.cat) i del web d’iCat (icat.cat), les bases modificades, o si escau, l'anul·lació de l’acció en el seu conjunt, de manera que tots els participants hi tinguin accés.

Vols formar part de Time Out?

Alerta, jove! Tenim una convocatòria oberta que et pot interessar!

 

A Time Out i Escena 25 busquem una persona d’entre 18 i 25 anys perquè sigui la nostra veu a les xarxes socials! Volem que de setembre a novembre, de forma remunerada, et converteixis en el nostre crític jove i difonguis les últimes novetats escèniques i musicals d’una manera innovadora i original, per arribar a les generacions més joves, amb vídeos, InstaStories i posts a les xarxes. T’expliquem quin perfil estem buscant. T’hi apuntes?

 

T’agrada estar al dia de la cultura?

Si ets d’aquelles persones que està al dia de la cultura i no et perds cap dels esdeveniments que tenen lloc a la ciutat, no t’ho pensis més! Busquem algú que estigui registrat a Escena 25, sempre esperi amb neguit les últimes ofertes culturals i gaudeixi com ningú de concerts, obres de teatre, dansa, circ i molt més!

Tens ganes de dir-hi la teva?

Si ets una persona creativa, expressiva i amb moltes ganes de dir-hi la teva, què millor que poder fer arribar les teves propostes culturals a un gran nombre de joves? Busquem algú que s’expressi i comuniqui la cultura amb un llenguatge fresc, actual i molt adaptat a les xarxes socials i a les noves generacions.

Estàs tot el dia connectat?

Si ets una persona que es passa el dia gravant i editant vídeos, fent boomerangs i mems per passar-los als teus amics, aquesta és l’oportunitat ideal per ensenyar-nos tot el que saps fer amb una càmera.

Clicka al següent link: https://www.timeout.cat/barcelona/ca/que-fer/forma-part-de-time-out , busca el formulari i omple abans del 20 de juny (data límit per rebre inscripcions). 

ESCENA MES DE MAIG!

Ja tornem a ser aquí, nova oportunitat per obtenir entrades pels millores del mes de maig

 

Recordar que per a la compra d'entrades heu d'estar registrats, podeu fer-ho a la nostra pàgina web https://www.escena25.cat

 

NOVETATS

Obrim durant 48h per poder comprar les entrades del mes de febrer

- Canvi en el termini de reserva d'entrades per a tu i el teu acompanyant, només serà valida la reserva durant 12 HORES

- No tens acompanyant per anar als espectacles? Envia'ns un correu, tenim la solució. NOU GRUP DE WHATSAPP

 

 

Estigueu pendents a les nostres xarxes socials i no us perdeu cap detall 

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

Resultat d'imatges de facebook png https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

BONA DIADA I FELIÇ SANT JORDI!

FELIÇ SANT JORDI! 

L'equip d'Escena 25 us desitja una molt bona diada. 

Que us regalin molts llibres i roses 

 

Resultat d'imatges de icono whatsapp 667 07 21 79 

Resultat d'imatges de gmail imagen  escena25@gmail.com 

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

       https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

 

Marxem de vacances

MARXEM DE VACANCES I TORNEM EL 23 d'ABRIL 

 

L'equip d'Escena 25 us desitja una molt bona Setmana Santa.

 

 

Resultat d'imatges de gmail imagen  escena25@gmail.com 

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

Resultat d'imatges de facebook png https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

TENIM LA SOLUCIÓ!

NO TENS ACOMPANYANT PER ANAR ALS ESPECTACLES?

PREGUNTA'NS, TENIM LA SOLUCIÓ!

 

Hem creat un grup de WhatsApp per a tots aquells joves que alguna vegada no han trobat un amic per anar a veure un espectacle. 

Si estas interessat contacta amb nosaltres i t'expliquem. 

 

Resultat d'imatges de icono whatsapp 667 07 21 79 

Resultat d'imatges de gmail imagen  escena25@gmail.com 

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

Resultat d'imatges de facebook png https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

SORTEIG A INSTAGRAM!

Sorteig de 2 entrades dobles per qualsevol espectacle que vulgueu!

Per participar:

1.- Fer like al post

2.- Fer un comentari mencionant a un amic que no estigui registrat i amb qui vulguis compartir el premi

3.- Ser seguidors @Escena25 a Instagram

4.- Estar tots dos usuaris registrats al web www.escena25.cat

 

El premi serà sortejat aquest divendres 12/04/2019.

 

Estigueu pendents a les nostres xarxes socials i no us perdeu cap detall 

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

Resultat d'imatges de facebook png https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

SORTEIG!

Sorteig de 2 entrades dobles per qualsevol espectacle de la plataforma d'Escena 25 a INSTAGRAM!

 

Per participar:

 

1.- Fer like al post

 

2.- Fer un comentari mencionant a un amic que no estigui registrat i amb qui vulguis compartir el premi

*IMPORTANT: L'amic ha de registrar-se indicant el teu correu a la pregunta "Com ens has conegut?"

 

3.- Ser seguidors @Escena25 a Instagram

 

4.- Estar tots dos usuaris registrats al web www.escena25.cat

 

El premi serà sortejat aquest divendres 15/02/2019.

 

Estigueu pendents a les nostres xarxes socials i no us perdeu cap detall 

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

Resultat d'imatges de facebook png https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

OBRIM ESCENA 25 - 26 GENER

Ja tornem a ser aquí, nova oportunitat per obtenir entrades pels millores del mes de febrer

 

Recordar que per a la compra d'entrades heu d'estar registrats, podeu fer-ho a la nostra pàgina web https://www.escena25.cat

 

NOVETATS

- Obrim durant 48h per poder comprar les entrades del mes de febrer

- Canvi en el termini de reserva d'entrades per a tu i el teu acompanyant, només serà valida la reserva durant 12 HORES

- No tens acompanyant per anar als espectacles? Envia'ns un correu, tenim la solució. NOU GRUP DE WHATSAPP

 

 

Estigueu pendents a les nostres xarxes socials i no us perdeu cap detall 

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

Resultat d'imatges de facebook png https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

TORNEM A OBRIR!

9 de gener tornem a obrir Escena 25

 

Ja tornem a ser aquí, nova oportunitat per obtenir entrades pels millores espectacles de la temporada.  

 

Recordar que per a la compra d'entrades heu d'estar registrats, podeu fer-ho a la nostra pàgina web https://www.escena25.cat

 

Estigueu pendents a les nostres xarxes socials i no us perdeu cap detall de la nova temporada.

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

Resultat d'imatges de facebook png https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

MARXEM DE VACANCES

Marxem de vacances i tornem el 7 de gener

A partir del gener tornem amb moltes novetats, així que estigueu atents a les nostres xarxes socials!

 

L'equip d'Escena 25 us desitja unes Bones Festes i feliç 2019!

 

 

Resultat d'imatges de gmail imagen  escena25@gmail.com 

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

Resultat d'imatges de facebook png https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

TROBADA ESCENA 25!

Nova trobada amb els joves d'Escena 25

DIMARTS 18 de desembre 

 

Posarem idees en comú, vine a explicar-nos que t'ha semblat la campanya d'aquest any i gaudeix també d'un refresc + pica-pica 

Si estàs interessat/ada omple el nostre formulari i participa-hi! 

https://goo.gl/forms/axakcIGxaA0Olv1Y2 

 

 

Resultat d'imatges de gmail imagen  escena25@gmail.com 

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

Resultat d'imatges de facebook png https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

ENTRADES DISPONIBLES NOMÉS AVUI!

FESTIVAL CRUÏLLA, ENTRADES A LA VENTA. 

Dijous 4 de juliol, entrades disponibles. 

La desena edició del Festival Cruïlla tindrà lloc el pròxim estiu al Parc del Fòrum de Barcelona, durant els dies 4, 5 i 6 de juliol de 2019.

No et quedis sense la teva a la nostra pàgina web https://www.escena25.cat/ 

 

Resultat d'imatges de gmail imagen  escena25@gmail.com 

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

Resultat d'imatges de facebook png https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

ENTRADES FESTIVAL CRUÏLLA!

VENTA D'ENTRADES FESTIVAL CRUÏLLA 2019!

 

Dilluns 10 de desembre venta d'entrades pel dijous 4 de Juliol! 

No et quedis sense la teva a la nostra pàgina web https://www.escena25.cat/ 

 

Resultat d'imatges de gmail imagen  escena25@gmail.com 

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

Resultat d'imatges de facebook png https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

ÚLTIM DIA!

ÚLTIM DIA PER COMPRAR ENTRADES PEL DESEMBRE! 

 

No us quedeu sense, compreu la vostra entrada pels millors espectacles a la nostra pàgina web https://www.escena25.cat/ 

 

 

Resultat d'imatges de gmail imagen  escena25@gmail.com 

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

Resultat d'imatges de facebook png https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

NO ET QUEDIS SENSE!

DESEMBRE A ESCENA 25

 

Venda d'entrades pel DESEMBRE NOMÉS aquesta setmana! 

 

Ja podeu comprar entrades pels millors espectacles a la nostra pàgina web https://www.escena25.cat/ 

 

 

Resultat d'imatges de gmail imagen  escena25@gmail.com 

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

Resultat d'imatges de facebook png https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

VOLS VENIR DE PÚBLIC?

"Està Passant" t'esta esperant!

Estem buscant a joves escenics que tinguin ganes de passar una bona estona com a públic del programa de TV3 "Està Passant" el proper dimarts 30 d'octubre

Si estàs interessat posat en contacte amb nosaltres, no ho dubtis, t'hi esperem! 

 

Resultat d'imatges de gmail imagen  escena25@gmail.com 

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

Resultat d'imatges de facebook png https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

SURT A ESCENA!

OBRIM PORTES D'ESCENA 25 #surtaescena

Escena 25 torna a estar actiu.

 

Ja podeu comprar entrades pels millors espectacles de la temporada a la nostra pàgina web https://www.escena25.cat/ 

 

Recordeu que teniu fins al 30 de novembre per comprar entrades als preus especials #Escena25 #Escenics25

 

 

Resultado de imagen de icono de whatsapp png  667072179

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

 https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

NOVA DATA D'ESTRENA

ATENCIÓ NOTICIA D'ÚLTIMA HORA

ESTEU ATENTS A LA NOVA DATA D'ESTRENA per donar el tret de sortida a la nova campanya d'Escena 25. 

 

PRÒXIMAMENT! 

 

Catalunya Aixeca el Teló

Aixeca el Teló 2018

El Teatre Coliseum de Barcelona va acullir la passada nit la gala de presentació que marca el punt de partida de la nova temporada teatral i les arts escèniques. L'acte va tenir com a mestre de cerimònies el comediant Guillem Albà, acompanyat de la Banda Marabunta

Com a novetat, en aquesta edició es van lliurarar per primer cop els Premis Catalunya de Teatre, una iniciativa de l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), creats amb la finalitat de premiar anualment persones o entitats rellevants de les arts escèniques.

TRET DE SORTIDA: 22 DE SETEMBRE

ATENCIÓ. Compte enrere per la compra d'entrades

 

GUARDEU BÉ AQUESTA DATA: 22 DE SETEMBRE 

Escena 25 tornarà a estar actiu aquest dissabte perquè pugueu comprar les entrades dels nous espectacles que estem preparant. 

Recordar que per a la compra d'entrades heu d'estar registrats, podeu fer-ho a la nostra pàgina web https://www.escena25.cat/ 

 

TOTS PREPARATS QUE AIXÒ COMENÇA!!! 

Nova imatge Escena25 2018

NOVA TEMPORADA, NOVA IMATGE! 

 

Arranquem nova edició d'Escena25 actualitzant les nostres xarxes socials: novetats, seccions, més informació... 

 

SEGUEIX-NOS! 

 

Resultat d'imatges de instagram png  https://www.instagram.com/escena25/ 

Resultat d'imatges de facebook png https://www.facebook.com/Escena25/ 

Resultat d'imatges de twitter png https://twitter.com/Escena25 

Bases del concurs

BASES LEGALS #AIXECAELTELOAMBESCENA25

Sorteig de 2 entrades dobles per la Gala Catalunya Aixeca el Teló

1. OBJECTE

L’INSTITUT CATALÀ DE LES EMPRESES CULTURALS (d’ara endavant, l’ICEC), és una entitat de dret públic amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d’obrar per al compliment dels seus fins, creada mitjançant la Llei  20/2000, de 29 de desembre, de creació de l’Institut Català de les Indústries Culturals.

L’ICEC ha desenvolupat una programa cultural que vol afavorir l’accés dels joves de 18 a 25 anys als espectacles de teatre, dansa, circ i concerts, amb la col·laboració dels teatres i sales de Catalunya, anomenat “Escena 25”. “Escena 25” vol crear condicions que facilitin l’accés dels joves a les arts en viu i que els permetin descobrir els diferents equipaments culturals que hi participen, alhora que constitueix un instrument de difusió de la programació i les polítiques de públics adreçades a aquest col·lectiu. L’objectiu final és crear i consolidar l’hàbit de gaudir de les arts escèniques i la música en viu.

L’ICEC organitza, a través del perfil d’Instagram d’Escena 25, el sorteig de 2 entrades dobles per la Gala Catalunya Aixeca el Teló, que tindrà lloc el 18 de setembre de 2018, en què hi haurà un màxim de dos (2) persones guanyadores, a cadascuna de les quals correspondrà un (1) entrada doble per a la Gala.

2. DESTINATARIS

Únicament poden participar en el present sorteig els joves d’entre 18 i 25 anys que estiguin registrats a la web d’Escena25 www.escena25.cat i siguin seguidors del compte @escena25 a Instagram.

3. ÀMBIT TEMPORAL

El termini per a participar en el sorteig s’inicia el 6 de setembre de 2018, des del moment en què es publiqui en el perfil d’Instagram d’Escena 25 el post objecte de la promoció, i finalitza a les 21.00 h del 9 de setembre de 2018. 

4. MECÀNICA DEL SORTEIG

El sorteig es durà a terme mitjançant un post al perfil d’Instagram d’Escena 25, @escena25.

Per participar, els usuaris han de:

            1.- Fer like al post

            2.- Ser seguidor @Escena 25 a Instagram

            3.- Fer un comentari mencionant a un amic que no estigui registrat i amb qui vulgui compartir el premi

            4.- Estar tots dos usuaris registrats al web www.Escena25.cat.

No s’accepten comentaris ni missatges privats a altres posts o publicacions del perfil.

Tots els comentaris han d’estar publicats en les dates indicades en el punt 3 d’aquestes Bases Legals.

L’assignació del premi es fa de forma aleatòria entre els participants. L’ICEC seleccionarà aleatòriament 2 guanyadors i un total de 2 suplents.

La participació per part de l’usuari en la present promoció implica l’acceptació de les presents Bases Legals, de les Normes de la Comunitat i d’Instagram.

L’incompliment de les condicions establertes en les presents Bases Legals comportarà la inadmissió de l’usuari com a participant del concurs.  Així mateix, l’ICEC estarà legitimat en tot moment per retirar de la participació els usuaris que utilitzin mecanismes de participació contraris a la legalitat.

Ni Facebook ni Instagram no patrocinen, donen suport, gestionen o col·laboren en o amb aquesta promoció.

5. COMUNICACIÓ DEL GUANYADOR I LLIURAMENT DEL PREMI

Els noms dels 2 guanyadors seran publicats a través d’una aplicació externa i comunicats a la pàgina de Facebook, al perfil d’Instagram i de Twitter d’Escena 25 el 10 de setembre de 2018.

Els guanyadors hauran de facilitar les seves dades per poder obtenir el premi reclamant a través de la pàgina habilitada per a tal efecte: nom, cognoms, email, DNI, direcció, codi postal, província, ciutat i telèfon.

L’ICEC contactarà amb els guanyadors mitjançant un correu electrònic per indicar com recollir els premis.

Una vegada tramesa la comunicació per part de l’ICEC, els guanyadors disposaran d’un termini màxim de 24 hores per acceptar el premi a través del sistema que s’indiqui en la comunicació.

En cas de no acceptació del premi dintre del termini indicat, o que el guanyador quedi exclòs per incompliment de bases o normativa, el premi s’oferirà al suplent que correspongui per l’ordre de la llista resultant del sorteig, perquè l’accepti en el termini màxim de 24 hores hàbils. Els premis que no siguin acceptats pels guanyadors o els suplents quedaran deserts.

L’ICEC garanteix que la promoció es fa en igualtat d’oportunitats entre els diferents participants. Per això, pot excloure de la participació els usuaris que facin un ús abusiu o fraudulent de les bases o del sistema de participació habilitat. 

L’ICEC comprova d’ofici la veracitat de les dades facilitades. La seva falsedat és causa d’exclusió del sorteig.

El premi no és bescanviable per diners o altres bens o serveis, i és personal (a nom dels titulars registrats) i intransferible.

L’ICEC es reserva el dret a modificar el premi descrit, en qualsevol moment, per un altre de valor i característiques iguals o similars, comprometent-se a publicar-ho a través dels mateixos mitjans en què s’hagi publicat el sorteig –si la modificació és anterior a la celebració del sorteig – o personalment a les persones guanyadores o suplents afectades, si es produís amb posterioritat.

6. LIMITACIONS DEL JOC

L’ICEC no assumeix cap responsabilitat en relació amb la gala objecte de l’entrada.

L’ICEC resoldrà sota el seu criteri els incidents i dubtes que es generin en relació amb el desenvolupament del sorteig, en la mesura en què no infringeixi aquestes bases o cap normativa aplicable.

L’ICEC no es fa responsable de les incidències i successos de qualsevol tipus  provocats pel mal funcionament dels programes informàtics i aplicacions electròniques a través dels quals es gestiona la participació en el sorteig, ni pel mal funcionament de les connexions i xarxes de telecomunicació.

7. AUTORITZACIÓ PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS I DRETS D’IMATGE

Les dades personals que faciliten les persones participants han de coincidir amb les que hagin introduït en donar-se d’alta en la base de dades d’Escena25 a través del web www.escena25.cat, el tractament de les quals queda informat en el moment en què es gestiona aquesta alta.

La participació en el sorteig comporta l’autorització a l’ICEC per a cedir les dades personals nom, cognoms i DNI de les persones guanyadores del premi i del seu respectiu acompanyant a l’entitat que gestiona la gala, únicament a l’efecte que pugui emetre l’entrada corresponent, i amb el compromís que les suprimeixi un cop finalitzada la gala.

Les persones guanyadores i acompanyants respectius autoritzen l’ICEC a publicar en el seu web www.escena25.cat, en el seu perfil de Facebook i d’Instagram el nom i cognom dels titulars de les entrades, com a guanyadors del sorteig.

Les persones guanyadores i acompanyants respectius autoritzen l’ICEC a enregistrar-ne imatges audiovisuals i a fer-ne fotografies mentre participen en les activitats de la gala i a fer-ne un és posterior, directament o per mitjà de tercers, de forma associada a les activitats de difusió i informació sobre Escena 25, autoritzant-ne, amb aquesta finalitat, la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, per qualsevol mitjà i sistema, sense limitació temporal ni territorial.

8. ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en el sorteig implica l’acceptació de les seves bases reguladores.

9. COMPORTAMENTS SOSPITOSOS

L’ICEC disposa d’eines per poder controlar el bon ús de l’aplicació.

L’ICEC podrà denegar l’accés al servei d’aquells usuaris respecte dels quals se suscitin dubtes o sospites sobre la veracitat de les dades proporcionades o sobre la seva manera d’actuar, o que incompleixin les obligacions establertes en aquestes bases o en les comunicacions complementàries per a la participació en el sorteig.

El concursant no pot realitzar declaracions ni proporcionar continguts, a través dels perfils i plataforma a través de la qual s’instrumenta el sorteig, que atemptin contra la moral, l'ètica, el bon gust o el decòrum, ni que infringeixin, violi o conculquin els drets de propietat intel·lectual o industrial de terceres persones.

L’incompliment o la denúncia o sospita d’incompliment del que s’estableix en el paràgraf anterior faculta l’ICEC per a eliminar immediatament el contingut, així com per a sol·licitar el bloqueig permanent de l'usuari infractor, sens perjudici d’altres accions legals que corresponguin.

L’usuari és l’únic responsable, amb total indemnitat de l’ICEC, de les conseqüències que comporti per a si mateix, per a la seva família, amistats i a altres terceres persones, la publicació per part de l’usuari de continguts i la seva ulterior difusió, tenint en compte que tant la publicació de comentaris o la inserció de continguts, com la seva divulgació i difusió a tercers són totalment voluntàries, consentides i no sol·licitades. Per tant, el concursant ha de respondre directament, mantenint L’ICEC indemne, davant de qualsevol reclamació, queixa o demanda de tercers en relació amb la vulneració o infracció dels seus drets per aquest ús.

Les persones interessades poden contactar amb l’ICEC per a comunicar dubtes o incidències relacionats amb el sorteig enviant un correu electrònic al següent correu a escena25@gmail.com.

Ja estem de tornada!

Ja estem preparant la nova temporada d'Escena 25! 

Estigueu pendents a les nostres xarxes i no us perdeu cap detall...

Escena 25 marxa de vacances!

Us desitjem un molt bon estiu!

Tornarem a l'octubre amb moltes novetats. Estigueu atents a les nostres xarxes socials.

Fins aviat!

 

 

CONVOCATÒRIA OBERTA A L’ESPECTACLE PARTICIPATIU

TRIGGER OF HAPPINESS dels autors ANA BORRALHO I JOÃO GALANTE al MERCAT DE LES FLORS 

Vols participar en un espectacle per a joves sense experiència escènica com tu?

- Joves d’entre 18 i 23 anys!

- Fi de la convocatòria: el 15 setembre 2018

- Funcions: del 5 al 7 d'octubre al Mercat de les Flors

Més informació!

GUANYADOR PRESCRIPTOR CULTURAL ICAT

Ja tenim PRESCRIPTOR CULTURAL, l'afortunat és en Joan Pol Alcaraz.

La gran quantitat de candidatures que hem tingut i l'alt nivell de totes les vostres propostes ens ho han posat molt difícil.

Us animem a seguir formant part de la comunitat Escena 25 i a participar en properes iniciatives que de ben segur sortiran.

MOLTES GRÀCIES A TOTS I ENHORABONA JOAN POL. 

Convocatòria d'iCat finalitzada!

Moltes gràcies a tots aquells que hàgueu participat en la convocatòria d'iCat per ser periodistes culturals.

El proper divendres dia 20 de juliol anunciarem el guanyador. 

Vols fer de periodista cultural a iCat?

BASES DE PARTICIPACIÓ EN L’ACCIÓ PARTICIPATIVA

Per participar heu d'acceptar la política de protecció de dades.

PRESCRIPTOR CULTURAL A iCat

Primera – Àmbit objectiu

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals SA (CCMA) organitzen conjuntament l’acció participativa Prescriptor cultural a iCat”.

Aquesta consisteix a seleccionar un/a prescriptor/a cultural perquè participi, en règim de col·laborador/a, a la ràdio musical i cultural de Catalunya Ràdio, iCat http://www.ccma.cat/catradio/icat/ durant la temporada 2018-2019 (setembre 2018 a juliol del 2019) protagonitzant un espai setmanal d’entre 5 i 10 minuts en el programa “Els Experts”, que s’emet de dilluns a divendres de 7 a 10h. En aquest espai el/la prescriptor/a seleccionat/da recomanarà propostes musicals i culturals en què, entre d’altres, inclourà  els espectacles i concerts oferts a través de la plataforma Escena25 https://www.escena25.cat/

La persona que sigui seleccionada haurà de signar un contracte amb la CCMA SA que regularà la col·laboració descrita anteriorment, en què s’establirà la seva remuneració en les mateixes condicions que els col·laboradors de l’emissora.

Segona - Requisits de participació

Les persones que vulguin participar en aquesta acció han de complir els requisits següents:

  • Edat: 18 a 25 anys.
  • Estar registrat a Escena 25 https://www.escena25.cat/
  • Disponibilitat per a fer una col·laboració setmanal a iCat de setembre 2018 a juliol 2019.
  • Acceptar les condicions (política de protecció de dades) amb què seran tractades les dades personals de la persona participant.

Tercera.- Forma de participació

Per a participar en aquest acció cal que les persones interessades enviïn, del 4 al 15 de juliol, a l’adreça de correu electrònic publics.icec@gencat.cat els documents següents:

  • un currículum que inclogui nom complet, data de naixement, correu-e, telèfon mòbil i DNI.
  • un àudio d’un minut, aproximadament, en què es recomani alguna proposta cultural (arts escèniques, música, cinema, literatura, arts visuals, còmics, videojocs, etc.).

Mentre la convocatòria de participació estigui oberta, les persones interessades poden comunicar els seus dubtes i incidències relacionades amb aquesta acció per correu electrònic a l’adreça publics.icec@gencat.cat.

Quarta.- Criteris de selecció

Per a la selecció del/de la prescriptor/a es valora l'expressió oral i la creativitat, així com aquella informació derivada del currículum que pugui aportar valor a la tasca de prescriptor/a.

Cinquena.- Comissió de valoració

Una comissió integrada per 2 representants de l’ICEC i 3 representants de la CCMA SA seleccionaran de manera conjunta la persona guanyadora, en aplicació dels criteris de valoració establerts anteriorment.

Sisena.-  Publicitat i difusió del resultat del procés de selecció

L’ICEC i la CCMA SA faran públic el resultat provisional de la persona proposada com a guanyadora divendres 20 de juliol de 2018, a través dels mitjans següents:

A partir de l’endemà de la data indicada, s’obrirà un període de 10 dies hàbils perquè les persones interessades puguin presentar les al·legacions que considerin oportunes en relació amb la proposta publicada. Aquestes al·legacions s’han d’enviar a l’adreça de correu electrònic de la CCMA SA següent: vfarre.n@ccma.cat  La CCMA les resoldrà en un termini de 10 dies i comunicarà la resposta de manera individual a les persones que les haguessin formulat, a través de la seva adreça de correu electrònic. Un cop passat el termini indicat, la CCMA SA resoldrà de manera definitiva el nom de la persona guanyadora i li comunicarà de manera individualitzada a través de la seva adreça de correu electrònic.   

L’ICEC i la CCMA SA faran públic el resultat definitiu de la selecció a través dels mateixos mitjans indicats anteriorment.

Tant la proposta provisional com la selecció definitiva poden incloure una llista de reserva, en base a les valoracions obtingudes per la les persones participants, per a substituir la persona proposada com a guanyadora, en el cas que no pugui ser-ho de manera definitiva, o per a substituir el/la guanyadora definitiu/va si per qualsevol circumstància no pot dur a terme la col·laboració prevista.

L’acció participativa es pot declarar deserta si es considera que no hi ha cap candidatura que reuneixi els mèrits suficients d’acord amb els criteris de valoració establerts.

Setena.- Condicions i límits de participació

El fet de participar en aquesta acció comporta l’acceptació d’aquestes bases reguladores.

No pot participar en aquesta acció el personal adscrit a la CCMA SA o a l’ICEC, ni les persones.

Vuitena.- Protecció de dades de caràcter personal

Per gestionar adequadament l’acció de participació, la CCMA SA haurà de tractar les dades personals dels participants amb la finalitat de gestionar la selecció dels col·laboradors en un primer moment, i pel que fa a la persona seleccionada, poder donar compliment a les obligacions contractuals.

La informació relativa pel que fa a protecció de dades és la següent:

Responsable:

Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA

Via Augusta, 252 Barcelona

Delegat: dpd@ccma.cat

Finalitat:

Gestionar la selecció del col·laborador de ràdio i la seva posterior contractació.

Legitimació:

Per als participants en l’acció el seu consentiment i per al col·laborador seleccionat el compliment d’una obligació contractual.

Drets:

Els drets d’accés, de rectificació, de cancel·lació, d’oposició, de limitació de tractament i de portabilitat es poden fer al domicili del responsable acompanyant una còpia del DNI.

Conservació:

Les dades dels participants es guardaran únicament un mes després de l’elecció de la persona seleccionada i després es destruiran amb totes les garanties que indica la legislació vigent.

Comunicacions a tercers:

La CCMA, SA no comunicarà a tercers les dades dels participants. Únicament es comunicaran les dades de la persona contractada a la seguretat social i a hisenda per poder gestionar la contractació i fer efectives les obligacions tributàries i fiscals.

Existeix la possibilitat que en la selecció dels participants la CCMA, SA, i l’ICEC puguin difondre per antena i comunicar públicament, a través de les seves respectives plataformes electròniques la veu i nom del guanyador de l’acció.

Per a més informació sobre la política de protecció de dades de la CCMA, SA, les persones interessades poden consultar a: http://www.ccma.cat/avis-legal/privacitat-i-cookies/

L’ICEC rebrà, per compte de la CCMA SA, les dades trameses per les persones que participin en aquesta acció, verificarà el compliment dels requisits, i les trametrà a la CCMA per al seu tractament amb la finalitat descrita. L’ICEC únicament intervindrà com a encarregat de tractament i en cap cas tractarà aquestes dades un cop trameses a la CCMA SA.

Novena.- Xarxa de comunicacions

L’ICEC i la CCMA SA resten exonerats de qualsevol responsabilitat derivada d’un funcionament anòmal de la xarxa de comunicacions (telefònica, de cable, Internet, etc.) que impedeixi el normal desenvolupament de l’acció participativa per causes alienes a la seva voluntat i, especialment, per actes externs de mala fe.

Desena.- Altres estipulacions

Aquestes bases són accessibles a través de la pàgina web de l’ICEC https://www.escena25.cat/ i  http://icec.gencat.cat/ca/inici/i del web http://www.ccma.cat/catradio/icat/

L’ICEC i la CCMA SA es reserven el dret de modificar les condicions de la present acció en qualsevol moment, i fins i tot d'anul·lar-la o deixar-la sense efecte, sempre que hi concorri causa justificada, la qual cosa han de comunicar a través dels mateixos mitjans utilitzats per a la difusió de la convocatòria i d’aquestes bases reguladores.

 

LA TRACA FINAL D'ESCENA

Comença la traca final d'Escena 25!!!

Els nostres espectacles no fan vacances!!!
Aquest estiu podràs gaudir del Festival Grec i del Festival Portaferrada.
Entra avui a Escena 25 i veuràs tot el que tenim preparat per a tu! 

 

Vine a conèixer el Grec!

On? Al Teatre Tantarantana
Qui? Vosaltres, joves registrats d’entre 18 i 25 anys
Quan? El 19 de juny a les 18h
Per què? Per conèixer el Festival Grec mentre us preneu una beguda. I a més a més...
Us regalarem una entrada per veure Cuculand Souvenir de Roberto Olivan el dia 6 de juliol a les 22h al Teatre Grec! (Confirma l’assistència. Places limitades : https://goo.gl/forms/lyxLsxa7VskEObWE2)
#Grec2018

Bases del concurs

BASES LEGALS #CRUILLAAMBESCENA25

Sorteig de 3 abonaments dobles per al Festival Cruïlla

1. OBJECTE

L’INSTITUT CATALÀ DE LES EMPRESES CULTURALS (d’ara endavant, l’ICEC), és una entitat de dret públic amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d’obrar per al compliment dels seus fins, creada mitjançant la Llei  20/2000, de 29 de desembre, de creació de l’Institut Català de les Indústries Culturals.

L’ICEC ha desenvolupat una programa cultural que vol afavorir l’accés dels joves de 18 a 25 anys als espectacles de teatre, dansa, circ i concerts, amb la col·laboració dels teatres i sales de Catalunya, anomenat “Escena 25”. “Escena 25” vol crear condicions que facilitin l’accés dels joves a les arts en viu i que els permetin descobrir els diferents equipaments culturals que hi participen, alhora que constitueix un instrument de difusió de la programació i les polítiques de públics adreçades a aquest col·lectiu. L’objectiu final és crear i consolidar l’hàbit de gaudir de les arts escèniques i la música en viu.

L’ICEC organitza, a través del perfil d’Instagram d’Escena 25, el sorteig de 3 abonaments dobles per al festival Cruïlla Barcelona, que tindrà lloc del 12 al 14 de juliol de 2018, en què hi haurà un màxim de tres (3) persones guanyadores, a cadascuna de les quals correspondrà un (1) abonament doble per al festival.

2. DESTINATARIS

Únicament poden participar en el present sorteig els joves d’entre 18 i 25 anys que estiguin registrats a la web d’Escena25 www.escena25.cat i siguin seguidors del compte @escena25 a Instagram.

3. ÀMBIT TEMPORAL

El termini per a participar en el sorteig s’inicia el 29 de maig de 2018, des del moment en què es publiqui en el perfil d’Instagram d’Escena 25 el post objecte de la promoció, i finalitza a les 21.00 h del 01 de juny de 2018. 

4. MECÀNICA DEL SORTEIG

El sorteig es durà a terme mitjançant un post al perfil d’Instagram d’Escena 25, @escena25.

Per participar, els usuaris han de:

            1.- Fer like al post

            2.- Ser seguidor @Escena 25 i seguidor de @cruillabarcelona a Instagram

            3.- Fer un comentari mencionant a un amic amb qui vols compartir el premi

            4.- Estar tots dos usuaris registrats al web www.Escena25.cat.

No s’accepten comentaris ni missatges privats a altres posts o publicacions del perfil.

Tots els comentaris han d’estar publicats en les dates indicades en el punt 3 d’aquestes Bases Legals.

L’assignació del premi es fa de forma aleatòria entre els participants. L’ICEC seleccionarà aleatòriament 3 guanyadors i un total de 3 suplents.

La participació per part de l’usuari en la present promoció implica l’acceptació de les presents Bases Legals, de les Normes de la Comunitat i d’Instagram.

L’incompliment de les condicions establertes en les presents Bases Legals comportarà la inadmissió de l’usuari com a participant del concurs.  Així mateix, l’ICEC estarà legitimat en tot moment per retirar de la participació els usuaris que utilitzin mecanismes de participació contraris a la legalitat.

Ni Facebook ni Instagram no patrocinen, donen suport, gestionen o col·laboren en o amb aquesta promoció.

5. COMUNICACIÓ DEL GUANYADOR I LLIURAMENT DEL PREMI

Els noms dels 3 guanyadors seran publicats a través d’una aplicació externa i comunicats a la pàgina de Facebook, al perfil d’Instagram i de Twitter d’Escena 25 el 4 de juny de 2018.

Els guanyadors hauran de facilitar les seves dades per poder obtenir el premi reclamant a través de la pàgina habilitada per a tal efecte: nom, cognoms, email, DNI, direcció, codi postal, província, ciutat i telèfon.

L’ICEC contactarà amb els guanyadors mitjançant un correu electrònic per indicar com recollir els premis.

Una vegada tramesa la comunicació per part de l’ICEC, els guanyadors disposaran d’un termini màxim de set (7) dies hàbils per acceptar el premi a través del sistema que s’indiqui en la comunicació.

En cas de no acceptació del premi dintre del termini indicat, o que el guanyador quedi exclòs per incompliment de bases o normativa, el premi s’oferirà al suplent que correspongui per l’ordre de la llista resultant del sorteig, perquè l’accepti en el termini màxim de set (7) dies hàbils. Els premis que no siguin acceptats pels guanyadors o els suplents quedaran deserts.

L’ICEC garanteix que la promoció es fa en igualtat d’oportunitats entre els diferents participants. Per això, pot excloure de la participació els usuaris que facin un ús abusiu o fraudulent de les bases o del sistema de participació habilitat.

L’ICEC comprova d’ofici la veracitat de les dades facilitades. La seva falsedat és causa d’exclusió del sorteig.

El premi no és bescanviable per diners o altres bens o serveis, i és personal (a nom dels titulars registrats) i intransferible.

L’ICEC es reserva el dret a modificar el premi descrit, en qualsevol moment, per un altre de valor i característiques iguals o similars, comprometent-se a publicar-ho a través dels mateixos mitjans en què s’hagi publicat el sorteig –si la modificació és anterior a la celebració del sorteig – o personalment a les persones guanyadores o suplents afectades, si es produís amb posterioritat.

6. LIMITACIONS DEL JOC

L’ICEC no assumeix cap responsabilitat en relació amb el festival objecte de l’abonament.

L’ICEC resoldrà sota el seu criteri els incidents i dubtes que es generin en relació amb el desenvolupament del sorteig, en la mesura en què no infringeixi aquestes bases o cap normativa aplicable.

L’ICEC no es fa responsable de les incidències i successos de qualsevol tipus  provocats pel mal funcionament dels programes informàtics i aplicacions electròniques a través dels quals es gestiona la participació en el sorteig, ni pel mal funcionament de les connexions i xarxes de telecomunicació.

7. AUTORITZACIÓ PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS I DRETS D’IMATGE

Les dades personals que faciliten les persones participants han de coincidir amb les que hagin introduït en donar-se d’alta en la base de dades d’Escena25 a través del web www.escena25.cat, el tractament de les quals queda informat en el moment en què es gestiona aquesta alta.

La participació en el sorteig comporta l’autorització a l’ICEC per a cedir les dades personals nom, cognoms i DNI de les persones guanyadores del premi i del seu respectiu acompanyant a l’entitat que gestiona el festival, únicament a l’efecte que pugui emetre l’abonament corresponent, i amb el compromís que les suprimeixi un cop finalitzat el festival.

Les persones guanyadores i acompanyants respectius autoritzen l’ICEC a publicar en el seu web www.escena25.cat, en el seu perfil de Facebook i d’Instagram el nom i cognom dels titulars dels abonaments, com a guanyadors del sorteig.

Les persones guanyadores i acompanyants respectius autoritzen l’ICEC a enregistrar-ne imatges audiovisuals i a fer-ne fotografies mentre participen en les activitats del festival, i a fer-ne un és posterior, directament o per mitjà de tercers, de forma associada a les activitats de difusió i informació sobre Escena 25, autoritzant-ne, amb aquesta finalitat, la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, per qualsevol mitjà i sistema, sense limitació temporal ni territorial.

8. ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en el sorteig implica l’acceptació de les seves bases reguladores.

9. COMPORTAMENTS SOSPITOSOS

L’ICEC disposa d’eines per poder controlar el bon ús de l’aplicació.

L’ICEC podrà denegar l’accés al servei d’aquells usuaris respecte dels quals se suscitin dubtes o sospites sobre la veracitat de les dades proporcionades o sobre la seva manera d’actuar, o que incompleixin les obligacions establertes en aquestes bases o en les comunicacions complementàries per a la participació en el sorteig.

El concursant no pot realitzar declaracions ni proporcionar continguts, a través dels perfils i plataforma a través de la qual s’instrumenta el sorteig, que atemptin contra la moral, l'ètica, el bon gust o el decòrum, ni que infringeixin, violi o conculquin els drets de propietat intel·lectual o industrial de terceres persones.

L’incompliment o la denúncia o sospita d’incompliment del que s’estableix en el paràgraf anterior faculta l’ICEC per a eliminar immediatament el contingut, així com per a sol·licitar el bloqueig permanent de l'usuari infractor, sens perjudici d’altres accions legals que corresponguin.

L’usuari és l’únic responsable, amb total indemnitat de l’ICEC, de les conseqüències que comporti per a si mateix, per a la seva família, amistats i a altres terceres persones, la publicació per part de l’usuari de continguts i la seva ulterior difusió, tenint en compte que tant la publicació de comentaris o la inserció de continguts, com la seva divulgació i difusió a tercers són totalment voluntàries, consentides i no sol·licitades. Per tant, el concursant ha de respondre directament, mantenint L’ICEC indemne, davant de qualsevol reclamació, queixa o demanda de tercers en relació amb la vulneració o infracció dels seus drets per aquest ús.

Les persones interessades poden contactar amb l’ICEC per a comunicar dubtes o incidències relacionats amb el sorteig enviant un correu electrònic al següent correu a escena25@gmail.com.

Demà 25 d'abril!

Un nou dia per aconseguir entrades a espectacles! Fins les 00h de la nit la plataforma estarà oberta!

No et quedis sense la teva! 

Avui torna a ser dia 25!

Arriba un nou dia 25 ple d'espectacles!

La plataforma estarà oberta durant 24 hores perquè pugueu comprar entrades a espectacles i concerts!! Vinga!!!!

 

 

Obrim el 25 de febrer i repte MID TALENT!

Diumenge 25 de febrer obrim la plataforma durant 24h! Podràs comprar entrades pel mes de març!

I us proposem el repte del MID TALENT!

- Si tens menys de 30 anys

- Estàs qualificat (independenment de l'àmbit)

- Vols incorporar-te al mercat laboral

- I millorar el teu perfil professional...PARTICIPA-HI!

Inscriu-te abans del 27 de febrer!

ESCENA 25 cada 25 de mes!

La plataforma d'Escena 25 obrirà cada 25 de mes perquè pogueu adquirir entrades a preus exclusius!

Durant 24h podreu comprar les entrades pel més següent i gaudir dels millors espectacles.

Us ho perdreu? 

 

DEMÀ ÉS DIA 25!

DEMÀ, 25 de gener, OBRIM LA PLATAFORMA D'ESCENA 25 !!! ( A les 12 de la nit) 

Durant 24h podràs comprar entrades a preus especials pel mes de febrer!

Aprofita l'oportunitat!!!

OBRIM ESCENA 25 DURANT 24H

Bon any nou! Els reis mags ens han portat sorpreses.

La web d'Escena 25 obrirà el dia 9 de gener durant 24 hores per comprar entrades del mes de gener. Obrirem avui a les 12h de la nit. 

NO T'HO PERDIS!

Bones Festes!

L'equip d'Escena 25 us desitja unes Bones Festes! A partir del gener tornem amb moltes novetats, així que estigueu atents a les nostres xarxes socials! Fins aviat!

Tancament de la campanya d'Escena 25

La campanya d'Escena 25 ja ha finalitzat i ha estat tot un èxit gràcies a la vostra participació. Estigueu pendents de les nostres xarxes que vindran sorpreses a partir del gener!

Últims 3 dies!

Aprofita els 3 últims dies de campanya per aconseguir la teva entrada i no et perdis cap espectacle!

A Escena 25 també ens movem!

Aquesta setmana a Escena 25 tampoc parem! Ens podreu trobar a diferents equipaments, fent ruta per alguns dels espectacles que podreu torbar a la nostra plataforma. Consulteu on ens podeu trobar:

Palau de la Música - Vespro della Beate Vergine de Monteverdi (dilluns)

Teatre Lliure - El metge de Lampedusa (dimarts)

Teatre Lliure - Obabakoak (dijous)

Sala Beckett - L'alegria (divendres)

Si assititu a qualsevol d'aquests espectacles i teniu ganes de compartir les vostres impressions amb nosaltres, contacteu-nos via mail (escena25@gmail.com) o via whatsapp (667072179) i ens trobem als equipaments! 

Deixa de fer likes i comença a fer lives!

Escena 25 torna a estar actiu! Ja podeu reservar entrades pels millors espectacles de la temporada!! Teniu fins el 30 de novembre per comprar entrades als preus especials #Escena25

I aquest any, podem resoldre els vostres dubtes també via whatsapp (667072179)

Aquest estiu el Cruïlla s'apunta a Escena 25 amb vosaltres!

US VAM PROMETRE UNA SORPRESA I AQUÍ LA TENIU!

El Cruïlla i Escena 25 us oferim entrades pel diumenge 9 de juliol a només 15€, un preu especial per a tots aquells que formeu part de la comunitat d'Escena 25. Obrirem la plataforma dimecres 28 de juny de 10h a 22h perquè pogueu aconseguir la vostra entrada. No us quedeu sense! 

Allarga la revetlla amb els espectacles d'Escena 25!

El 25 de juny continua la revetlla de Sant Joan amb la nostra oferta d'espectacles pel juliol. Tornem a obrir la plataforma només durant 24 hores, aprofiteu la traca final i aconseguiu la vostra entrada!

I aquest mes estigueu atents que tenim una sorpresa per vosaltres! Us ho perdreu?

Arriba un nou dia 25 ple d'espectacles!

El 25 de maig no deixeu escapar una nova oportunitat de navegar i remenar entre tots els espectacles que us oferim pel mes de juny. Obrirem la paltaforma només durant 24 hores, no us adormiu! 

ATENCIÓ! Avui obrim la plataforma excepcionalment

Degut als problemes tècnics que vam patir ahir durant la campanya mensual, avui 26 d'abril obrim la plataforma fins la mitjanit perquè continueu buscant i remenant entre els espectacles que us oferim pel mes de maig. Aprofiteu aquesta pròrroga i no us quedeu sense la vostra entrada!