CRUÏLLA PRIMAVERA: ROBA ESTESA

Sala Apolo
Barcelona
CONCERT

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

ROBA ESTESA EN CONCERT AL CRUÏLLA PRIMAVERA 2024!

LA NIT ÉS NOSTRA

Que les dones han estat històricament infrarepresentades dins la indústria musical catalana és un fet inqüestionable. Però que, afortunadament, al llarg de la darrera dècada cada vegada han estat més les que han lluitat per fer-s’hi un forat i, sobretot, preservar-lo per les que vinguin en el futur, també.

Algunes ho van fer des del pop i altres des de la urbana, però Roba Estesa ho va aconseguir abraçant el folk i la seva evolució cap a l’electrònica que culminaran al nou disc que publicaran a principis de 2024 i que presentaran al pròxim Cruïlla Primavera!

El 21 de març de 2024 aquest octet del Camp de Tarragona arribarà a la Sala Apolo per demostrar-nos que “La nit és nostra”, posar-nos “EL <3 A 1K” i fer-nos celebrar que sempre mereixem “Una altra ronda”. Després de més de 10 anys de trajectòria, Roba Estesa han esdevingut un referent no només en el pla musical sinó també en la defensa dels drets de les dones i del col·lectiu LGTBIQ+.

Darrerament han canviat l’acordió per les bases, però han mantingut intactes el seu missatge i les seves ganes de fer-lo arribar acompanyat de festa allà on vagin: no te les perdis al Cruïlla Primavera 2024!

Com arribar