Gira "Dudas" Vic Mirallas

La 2 d'Apolo
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Vic Mirallas és un artista amb una brillant i extensa carrera professional. Les seves composicions barregen diversos estils musicals com el pop, el R&B i el jazz sota les influències del drum and bass i el gènere urbà, entre d'altres, ja que el jove multiinstrumentista defensa la creativitat i la llibertat artística per sobre de les etiquetes.

És així com Vic, entre la fusió de diverses influències, una base consolidada com a músic i un extens background en escenaris nacionals i internacionals, ha aconseguit refermar-se com un referent actual.

La seva identitat artística queda igualment reflectida en les melodies enganxoses i les lletres de les seves cançons, directes i capaces de portar-nos al seu món interior. Els senzills de Vic Mirallas acumulen milions de reproduccions a les plataformes digitals, i en alguns han col·laborat artistes tan reconeguts com Camilo, Carlos Ares, Sabino, Don Patricio, Juancho Marqués i MARO, entre d'altres.

Després del sold out de febrer a la Sala Villanos de Madrid, Vic Mirallas presenta a Barcelona el seu darrer àlbum “Dudas”, un treball eclèctic i ple de sorpreses.

Com arribar