CORALINA, LA SERVENTA AMOROSA

Teatre Municipal El Jardí
Figueres

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Coralina és la serventa de la mansió d’Ottavio, on va néixer i va ser criada «com una filla» al costat de l’hereu, el jove Florindo. Però el senyor Ottavio ha enviudat i s’ha tornat a casar amb Beatrice, una dona astuta que vol que el seu propi fill, Lelio, sigui el destinatari de l’herència del vell Ottavio. Per aconseguir-ho, desterra Florindo de casa seva, i Coralina, degradada a la condició de serventa, decideix seguir-lo. Els dos joves sobreviuen miserablement, però la noia es fixa la missió de restaurar la bona posició de Florindo davant del seu pare i el seu patrimoni.

 

Un gran espectacle de Carlo Goldoni amb deu actors a l’escenari, un joc d’estratègies i embolics, fervors amorosos, pactes amb notaris, complots i objectius entrecreuats. En definitiva, una història apassionada.

 

Interpretació: Mireia Aixalà, Joan Arqué Solà, Xavier Boada, Rosa Gamiz, Clara de Ramon, Xavier Ruano, Sergi Torrecilla, Ireneu Tranis, Ramon Vila i Jaume Viñas | Text: Carlo Goldoni | Direcció: Oriol Broggi | Treball de text: Ramon Vila | Producció: La Perla 29 

Com arribar