ASSANGE ,EL PODER DE LA INFORMACIÓ

Teatre Gaudí
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Assange. El poder de la informació recull part del pensament cívic-polític de Julian Assange, el fundador i redactor en cap de WikiLeaks ens situa en el període d'aïllament i empresonament -gairebé 11 anys de tortura psicològica- que ha sofert el periodista Australià des de la seva arribada a l'Ambaixada de l'Equador a Londres, el juny de 2012 (fugint del possible risc d'extradició, que demanava i continua exigint els Estats Units) fins a arribar a la presó de màxima seguretat de Belmarsh, on es troba empresonat actualment sense cap càrrec en la seva contra.

D´altra banda “Assange. El poder de la información” es centra en diverses relacions humanes:

La relació d'amistat entre Julián Assange i un funcionari diplomàtic de l'Equador (Juan Carlos) que -des de la ficció- es converteix en una peça clau per a entendre els llargs anys que Assange va passar tancat en una petita habitació de l'ambaixada. I la història d'amor en temps de "guerra" que va néixer entre ell i Stella Moris, la seva advocada i actualment la seva dona (es van enamorar el 2015 i van concebre, en secret, dos fills, a l'Ambaixada de l'Equador).

Assange. El poder de la informació, pretén cercar respostes a preguntes com: qui és realment Julian Assange?; Els mitjans de comunicació exerceixen lliurement el dret d’informar a la ciutadania?; Vivim realment en un estat de dret? o què hi ha darrera d’aquesta neo-censura sobre la llibertat d’expressió?

 

Fitxa Artística:

·         Autoria: Victor Manuel Díaz Conejo i Virginia Fernández Ruiz

·         Adaptació: Joan Frank Charansonnet

·         Direcció: Mireia Ros

·         Repartiment: Joan Frank Charansonnet com a Julian Assange, Elena Codó com a Stella Moris  i  Eduard Alejandre com a responsable de l’ambaixada d’Equador.

 

 

Com arribar