A contra Blues i River Omelet

Espai MerCAT
Tàrrega

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

A Contra Blues és un referent a nivell del blues y el rock, sinònim de qualitat. A Tàrrega presentaran el nou disc que celebra  els seus 15 anys ininterromputs damunt l’escenari, oferint sempre un contundent directe, qui els han vist en viu ho té clar, aquest és el seu terreny, on demostren que ens trobem davant d’una de les millors bandes de rock del panorama europeu.

En aquests 15 anys han publicat set treballs discogràfics, mostrant en ells una constant evolució i recollint bones crítiques arreu del territori nacional i internacional, els avalen premis con el prestigiós guardó European Blues Challenge 2014

River Omelet: Trio nascut el 2020 a Barcelona, la seva música veu d’arrels populars anglosaxones amb pinzellades indie-pop, l'harmonia de les veus dels seus 3 components els permet sonar tant contundents com una banda tot i ser només 3 l’escenari. Les seves cançons parlen de sentiments viscerals i molt humans, i els agrada portar al terreny més personal les problemàtiques col·lectives de l'espècie humana. Combinen gèneres tan clàssics com el folk, el rock o el swing amb una particular visió actualitzada. D'aquesta manera, River Omelet es proclamen com la banda sonora de moltes generacions.