SONS DE CASA NOSTRA

Teatre Cirvianum
Torelló

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Amb Sons de casa nostra, el Cor de Noies de l'Orfeó Català presenta una proposta de música escrita íntegrament per autors catalans, els d'ahir i els d'avui.

El programa s'obre amb E. Morera, P. Casals i X. Montsalvatge, amb un repertori des d'allò més patriòtic a allò que beu d'aliances (i enriquiment cultural) entre cultures, passant per l'espiritualitat del Nigra sum (l’única peça sacra del concert).

El segon bloc del concert el protagonitzen Josep Vila i Casañas, Xavier Sans i Xavier Pastrana, compositors i directors en actiu, que ja fa anys que escriuen i amplien el repertori per a cors.

Per acabar, un bloc protagonitzat per noves (i potents) generacions de compositors que s'estan fent lloc al panorama musical català. Andreu Diport i Joaquim Badia són els guanyadors del recent certamen de composició de la FCEC; Josep Ollé, compositor tortosí de qui s’interpreta un preciós arranjament d'una cançó popular catalana. I per coronar el concert, Les trompetes de la mort, de Marc Timón, que arriba a Torelló en una versió per a cor i piano.

I si aplaudiu molt, un bis que us portarà a la nova cançó.

Direcció: Buia Reixach i Feixes

Piano: Maria Mauri

Intèrprets: Cor de Noies de l’Orfeó Català

Com arribar