Su realismo

Teatre Tarragona
Tarragona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

“[El surrealisme] és un dictat del pensament, sense la intervenció reguladora de la raó, aliè a tota preocupació estètica o moral."

André Breton. Primer manifest surrealista (1924)

 

L’espectacle Su realismo pretén acostar l’estètica del moviment surrealista a uns suggeriments plàstics diferents i incomprensibles, en el qual les estètiques de l’absurd i la transformació de la realitat cobren importància. L’espectacle posarà en contradicció les normes estètiques, la racionalitat o l’objectivitat, entre altres qüestions.

 

Es tracta d’un espectacle de dansa contemporània que trenca el concepte de bellesa a través d’un recorregut oníric d’imatges inspirades en els grans creadors surrealistes. Una obra que posa en relleu la importància de la llibertat artística i l’alliberament mental sobre els cànons estètics i corporals.

 

La Compañía Psico Ballet està integrada per un total de quaranta ballarins que s’incorporen a la companyia a partir dels sis anys. És una companyia inclusiva, que fomenta les interrelacions entre joves amb discapacitat i sense. Els ballarins estan dividits en dos elencs, per la qual cosa en gira la companyia està composta per entre quinze i vint integrants.

 

Espectacle sense text

Edat: tots els públics

Durada: 60 min

 

Les entrades per persones amb mobilitat reduïda es poden adquirir a les taquilles del teatre o escrivint un correu a taquilles.teatrestarragona@tarragona.cat

Com arribar