J. DiDonato & Il Pomo d’Oro: Eden

Palau de la Música
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Joyce DiDonato, mezzosoprano
Il Pomo d’Oro
Maxim Emelyanychev, director

Joyce DiDonato ha esdevingut una de les cantants més estimades del públic barceloní. Guanyadora de diversos premis Grammy i del Premi Olivier 2018 per la seva excel·lència en òpera, Joyce DiDonato, nascuda a Kansas i fincada a Barcelona, encisa el públic d’arreu del món i ha estat proclamada com “potser la cantant més potent de la seva generació” («New Yorker») i amb una veu “ni més ni menys que d’or de vint-i-quatre quirats” («Times»), valoracions que la situen al màxim nivell com a intèrpret i defensora aferrissada de les arts, i en òperes de Händel i Mozart, juntament amb la seva àmplia i aclamada discografia i els rols de bel canto de Rossini i Donizetti. 

Joyce DiDonato presenta en directe l’àlbum?Eden, un molt personal viatge del Barroc a composicions contemporànies de Portman, passant per Cavalli, Gluck, Copland i Mahler, amb la contemplació extàtica de la naturalesa, la sostenibilitat i l’ecologisme com a fil conductor. Un àlbum inspirat en el renaixement exuberant de la naturalesa arran de la inactivitat i la no-intervenció de l’home durant els primers mesos de confinament. Un parèntesi per a la natura. 

Il Pomo d’Oro acompanya Joyce DiDonato en aquest projecte musical. La formació, dirigida per Maxim Emelyanychev, ha esdevingut tot un referent en el repertori barroc.  

Com arribar