La qualitat de la matèria

Antic Teatre
Barcelona

Podràs comprar aquest espectacle el proper dia 25 de juliol.

Registra’t ara, segueix-nos a les XXSS i t’avisarem quan el puguis comprar!

Sinopsi

La qualitat de la matèria és una proposta escènica que busca l’espai de relació i fricció entre el cos de dansa i el cos de ioga. Mitjançant el cos de Janet Parra (ballarina professional i practicant de ioga amb més de 13 anys d’experiència) ens endinsem en una exploració física que parteix de la seqüencia numero II de la sèrie d’Ashtanga ioga. A través d’aquesta partitura boicotejarem el recorregut de la pràctica de ioga alterant l’execució de les Asanas en el temps i en l’espai per tal d’aconseguir un estat que es troba en una subtil i constant presa de decisions en el present continu. El nostre desig és separar els límits entre cos i ment.

La qualitat de la matèria es complementa amb un document audiovisual LQDLM que inclou entrevistes a Amalia Fernández, Núria Guiu, Janet Parra i Susana Castro.

Aquest projecte s’actualitza en cada nova trobada que ve determinada al aconseguir una presentació pública, l’entenem com una evolució constant i oberta que ens permet continuar explorant l’intersecció d’aquests dos universos que tant a Janet com a mi ens apassionen: La dansa i el ioga.

 

HORARIS ESPECIALS | 30 juny: projecció del documental audiovisual LQDLM + fragment de la peça escènica La qualitat de la matèria | 01 - 03 juliol: peça escènica (íntegra) La qualitat de la matèria.

Com arribar