DE Scheherazade a yo, Carmen C

Gran Teatre del Liceu
Barcelona

Podràs comprar aquest espectacle el proper dia 25 de maig.

Registra’t ara, segueix-nos a les XXSS i t’avisarem quan el puguis comprar!

Sinopsi

Un espectacle de dues dones que parlen de dones. 
Aclamat internacionalment com un dels millors espectacles de flamenc contemporani. Una visió de l'essència dels dos personatges femenins de la mà de María Pagés, recentment guardonada amb el premi Princesa de Asturias de las Artes.       

Una dramatúrgia contundent que reivindica la veu femenina a través de personatges de la cultura universal com Carmen i Scheherazade, però també: Medea, Safo, Blimunda, Úrsula Iguarán, Yerma..

Coreografies que recullen el moviment físic i emocional de dones plurals, 11 bailaoras que ballen al ritme d'un principi d'harmonia, mesura i simetria que després trenquen i recomposen com el moviment de la vida mateixa.

Un diàleg entre música clàssica, popular i flamenca, interpretada per un quartet de corda i percussió, acompanyat per una veu en àrab i dues veus flamenques.

María Pagés i El Harbi El Harti, confronten mite i realitat, en aquesta reflexió coreogràfica, despullant-lo dels seus artificis i posant sobre l'escenari una dona més real, un homenatge a les dones d'arreu del món.

Com arribar