NO EM DIGUIS REINA, d'Emili Corral

Teatre Akadèmia
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

No em diguis reina és una road movie teatral que narra el viatge agitat d’una princesa que no vol ser reina, pels indrets més foscos i marginals del seu reialme: un país distòpic habitat per personatges estrafolaris, egoistes i miserables. Una comèdia negra que ens presenta un sistema esgotat i decadent i ens pregunta si, per canviar-ho, estem disposats a renunciar als nostres privilegis.

L’obra en paraules del director

No em diguis reina és el quart espectacle de Diversitat Teatral, on seguim apostant per la inclusió d’artistes amb diversitat funcional. Una peça on el treball d’artistes diversos no és una concessió, sinó una característica més i un valor afegit en la posada en escena.

Amb aquest espectacle hem volgut posar en relleu la contradicció que ens suposa escollir entre els privilegis personals i les necessitats col·lectives. Presentem un reialme imaginari, amb un sistema de govern dominat per una burocràcia inflexible que, en lloc de facilitar l’accés als recursos als seus súbdits, esdevé un filtre que els allunya del poder establert i només permet passar als privilegiats i espavilats que coneixen el complex funcionament de la maquinària de l’Estat.

En aquest context es troba la protagonista, una princesa que rebutja el seu estatus, però davant la possibilitat de perdre els seus privilegis haurà de respondre la mateixa pregunta que llancem al públic: estem disposats a perdre els nostres privilegis per millorar el conjunt de la societat?

Emili Corral

Com arribar