Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard)

Teatre Can Rajoler
Parets del Vallès

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

21 de novembre de 2021 a les 18.30 h al Teatre Can Rajoler

Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard), De Gabriel Calderón

Text i direcció de Gabriel Calderón

Intèrprets: Joan Carreras

L’espectacle gira al voltant del poder, el desig i el ressentiment, i alhora proposa una reflexió sobre els límits de l’ambició humana.

Un actor s’enfronta al repte d’interpretar Ricard III, el monarca despietat de la tragèdia de Shakespeare. Tota la vida ha fet papers secundaris i pensa que mereix aquesta oportunitat, però també considera que la resta de l’elenc no està a la seva altura i no li agrada res del que li proposa el director.

Durant la construcció del personatge, les afinitats entre l’actor i el monarca anglès comencen a aflorar. Tots dos són ambiciosos i intel·ligents. Com Ricard III, el Joan no es conforma amb poc, té ànsia de poder i no està disposat a perdre el temps amb actors tous, hipersensibles o mediocres.

A mesura que s’entrellacen les seves històries de vida, la relació entre l’actor, el personatge i l’espectador esdevé cada vegada més estreta.

La premsa ha dit:

“L’essència del teatre, la batalla constant, a la recerca d’aquella emoció embogida, indescriptible. És un dels millors muntatges que he vist mai”. Josep Maria Fonalleras, El Punt Avui

Durada: 1 h

Preu: 21 7 18 / 16

Idioma: català

Com arribar