TRANSE (EN)TRÀNSIT

L'Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu
Sabadell

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Cia. WILKY TROC

TRANSE [en trànsit] és un viatge oníric a traves dels rituals de la nostra vida quotidiana. Obre el prisma de la mirada a tot allò imperceptible que ens envolta en el nostre dia a dia, fent així un homenatge a l’univers íntim i sensible dels cossos en relació amb l’univers infinit i màgic que transitem.
La companyia wilky_troc presenta TRANSE [en trànsit], un projecte col·laboratiu de dansa dirigit i interpretat per Meritxell Checa i Hansel Nezza, que compartiran escenari amb participants dels laboratoris de creació TRANSE TTSP. Seran per tant professionals de la dansa i aficionats els que es trobin reunits a l'escena, generant en cada actuació una nova interpretació de l’obra.
Meritxell Checa i Hansel Nezza compten amb una llarga trajectòria en les arts escèniques, han treballat en diverses companyies nacionals i internacionals, i han format equip creatiu per a dur a terme diversos espectacles i projectes audiovisuals d’autoria pròpia com Monsterville (2010), Last Picture (2011), Protocolo (2014)

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i interpretació: Meritxell Checa & Hansel Nezza

Escenografia: Ángeles Ciscar

Direcció tècnica: Begoña Garcia Navas

 

 

Com arribar