GRACES (Silvia Gribaudi)

Hiroshima
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Aquest és un projecte inspirat en l’escultura neoclàssica de Les tres gràcies d’Antonio Canova, referent universal de la bellesa, les proporcions i la mesura. A l’escenari quatre ballarins construeixen un joc entre la realitat i la ficció que qüestiona els cànons de bellesa. Seguint la partitura de música clàssica de Vivaldi i Strauss i la música electrònica i contemporània de Matmos i Koudlam Graces va teixint una peça escultòrica i pop que investiga els diversos tons d’un encant insolent que pot anul·lar tots els estàndards de bellesa.

La coreògrafa i performer italiana Silvia Gribaudi qüestiona els estereotips de gènere, les identitats i el concepte de virtuosisme en la dansa anant més enllà dels clixés i les aparences. El treball de Gribaudi es caracteritza per elevar les imperfeccions fins a convertir-les en arts amb un estil cruel, directe i còmic que no diferencia entre la dansa, el teatre o la performance.

Silvia Gribaudi és una coreògrafa i performer italiana guanyadora de diversos premis de prestigi internacional. La seva investigació sobre el cos humà i el nudisme l’hi ha permès crear diferents performances centrades en l’expressivitat i la identitat dels cossos amb les quals ha trepitjat en múltiples ocasions escenaris tant europeus com de la resta del món

Com arribar
https://goo.gl/maps/t3r25b4qgWNtHdgH8