Unheimlich

Antic Teatre
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Unheimlich vol ser una revisió del nostre comportament com a espectadors davant els cossos nus exhibits en els museus d’art.

A partir de 4 intèrprets amb 4 corporalitats distants entre si, l’eix del muntatge és una mirada cap a la objectualització d’elles com a objecte artístic, objecte de desig i subjecte observat. Lliurant els seus cossos al gust estètic, a l’ull de l’espectador, ens qüestionem on queda l’ètica i la intimitat en les representacions artístiques del nu femení i què fa que l’art se sublimi i transcendeixi en contraposició amb aquestes situacions quotidianes i actuals en les que això no passa.

 

LA COMPANYIA

Cia Pelipolaca neix l’any 2016 amb Néstor Reina i Irene Vicente, estilista de moda i directora i dramaturga, respectivament. Presenten el seu primer espectacle, Autònoma, en el que es tracta el tema de la precarització en les arts escèniques i l’escena emergent, sota el paraigua de Can Felipa, estrenat allà i posteriorment presentat a l’Antic Teatre.

En el següent espectacle, Unheimlich, Irene Vicente dirigeix a quatre actrius, Gal·la Sabaté, Rut Girona, Núria Corominas i Belen Bouso. Rep el suport d’Escena Poblenou (Embrions), la beca Kinètic del Centre Cívic Parc Sandaru i la beca DespertaLab de la Nau Ivanow i Sala Atrium. S’ha fet a Vic, al Festival TNT, a la Sala Atrium i a la Casa Elizalde.

Actualment, Irene Vicente prepara Nunc Est Edere amb Carmen Salinas (dramaturga), Gal·la Sabaté (actriu) i Carlota Grau (ballarina) sota el paraigua de la Nau Ivanow i el festival Teatropuerto (Chile).

Com arribar