HOP Festival: Synecdoche + COMA + Gaou

Mercat de les Flors
Barcelona

Podràs comprar aquest espectacle el proper dia 25 de maig.

Registra’t ara, segueix-nos a les XXSS i t’avisarem quan el puguis comprar!

Sinopsi

TENTACLE TRIBE Synecdoche

A partir del seu ampli àmbit d’experiència en la dansa, els cofundadors Emmanuelle Lê Phan i Elon Höglund creen un hip-hop conceptual amb un gir contemporani, alhora que combinen influències orgàniques de les criatures terrenals. L’aliança creativa canadenc-sueca experimenta amb una associació complexa, una musicalitat refinada i una dosi saturada de coreografies físiques. Tot i que han treballat junts des del 2005, no va ser fins al 2012 que es va formar Tentacle Tribe quan van realitzar la seva primera col·laboració coreografiada per al Cirque Du Soleil. La primera peça completa, Nobody Likes a Pixelated Squid, es va veure a més de 45 ciutats internacionals.

CIA IN-motus COMA

Extracte de la peça de llarga durada COMA, que està en procés de creació. COMA ens trasllada amb força a un lloc fictici mogut per la necessitat d’explicar diverses mancances i urgències del món contemporani. Cinc ballarins busquen la manera de connectar amb les seves pròpies emocions, amb un entorn que imposa ser una distòpia però que reclama ser onirisme i honestedat.

LA MER NOIRE Gaou

Gaou és qui deixa la seva terra natal per a explorar el món. Desarrelat, estrident, maldestre i nostàlgic, el Gaou és un personatge que fa riure i fa plorar. Des del teatre gestual, les danses urbanes africanes i la força del krump la companyia desenvolupa una història còmica i tràgica que colpeja a l’espectador, convidant-lo a una reflexió sobre qui som i sobre la fragilitat de l’ésser humà. Mostra la dualitat del Gaou i de cadascú de nosaltres, la il·lusió i la tristor, la seva humanitat sense filtres ni màscares.

Com arribar