El millor per als nostres fills

Teatre Tantarantana
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Ens posem a la pell de la Sarah, una dona adulta que viu en un món nou, el món de les decisions, la llibertat… Però a ella la van entrenar precisament pel contrari: anul·lar la seva individualitat, reprimir els seus desitjos i confessar tots els seus secrets. Ara que s’ha decidit a ser mare, descobreix que no pot tenir fills. Per entendre què ho dificulta ha de creuar diverses dimensions temporals i psicològiques i ho farà de la mà de diverses persones: Anne Hamilton- Byrne, l’ommnipotent i persuasiva líder de la secta; la Margaret, una de les “tietes que la va “educar” sota les directrius de la líder; i el Roland, un nen com ella que viu en la frontera del que anomenem “societat”.

El millor per als nostres fills ens parla, amb crueltat i tendresa, entre diàlegs i moviment, del condicionament psicològic en l’educació; i posa sota sospita la família i la societat com a formes inevitables de deformar la pròpia identitat encara que sigui per Amor.

Una celebració a la vida, a la gratitud de néixer, a l’alliberament del que no volem i acceptació del que vam rebre per amor. I què és l’Amor?

Com arribar