(Cicle Dona amb veu) La Espera

Sala Fènix
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Una dona espera notícies del seu marit, membre de la Resistència Francesa, que ha estat deportat a Alemanya. Inspirada en una història real, aquesta obra és una reflexió entorn de la desesperació de l’espera i les maneres amb què es manifesta: el temps, el tancament, els somnis, l’insomni, la nostàlgia, l’esperança... Però aquesta història és també la història de totes les dones que esperen el seu marit o els seus fills desapareguts per les guerres, les dictadures i els abusos polítics. 

“…Maravellat per ser afortunat de veure un dels espectacles, sinó, L’ESPECTACLE més interessants d’aquest any…Una interpretació magistral, brutal, excepcional, exelsa…no trobo la paraula per descriure aquesta actriu TOTAL. Padi Padilla ens fa una clase magistral del que es interpretar no només desde el cap, sinó de l’emoció, de l’organicitat més natural. Cos-emoció-paraula fan una unitat perfecta…El text de l’obra, un bombonet delicat, dur, colpidor, crític, amb un lleu sentit d’humor …Marcela Terra poéticamente ens acaricia per a poder ficar-se lleument dins nostre… Felicitats per aquesta gran obra d’art!...” Albert Compañó Galo Actor y Director

“La Espera busca submergir-nos en un estat d’ànim. (…) treball impecable de la granollerina Padi Padilla, capaç de fer riure i plorar com poques…” Josep Barbany, El 9Nou. Granollers, Barcelona.

“La autora ha tomado la figura de Duras como punto de mira, pero es evidente que podría sustituirla por muchas mujeres chilenas anónimas, víctimas de la brutalidad de la represión pinochetista (…) El personaje de Duras es interpretado eficazmente por Padi Padilla (…) una puesta en escena poética y sugestiva.” Nel Diago, Revista Turia. 

Com arribar