9 to 5. El Musical

El Maldà
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

9TO5 EL MUSICAL. Teatre musical. 120 min. Català. La trama se situa als anys 80. Les tres protagonistes, la Violet, la Judy i la Doralee, estan fartes del tracte que reben per part del seu cap, el Sr. Hart, a l’oficina on treballen. Després d’un moment de pausa de la feina, col·locades per haver fumat marihuana, una petita confusió farà que tot es descontroli i que tot canvïi.

9 to 5 és un musical còmic i fresc, amb escenes quotidianes portades a l’extrem. La humanitat dels personatges fa que hi vegem reflectides moltes de les nostres actituds i els considerem propers. A més, l’obra posa l’accent en el paper de la dona i la igualtat de gènere en el món laboral, un tema totalment candent en l’actualitat.

El musical va ser escrit per la Dolly Parton i la Patricia Resnick i va estrenar-se a Broadway el 2009, adaptant la pel·lícula del 1980 amb el mateix nom (en castellà Cómo eliminar a su jefe). Va estrenar-se al Marquis Theatre el 7 d’abril de 2009 i va estar en cartell durant mig any. Durant el seu pas entre L.A. i Nova York, va rebre 15 nominacions als Drama Desk Award i 4 nominacions als premis Tony: incloent, Millor Composició Original (Dolly Parton), Millor Actriu Protagonista (Allison Janney), Millor Actor de Repartiment (Marc Kudisch) i Millor Coreografia (Andy Blankenbuehler). En acabar a Broadway, l’espectacle va fer un tour pels Estats Units, el Regne Unit i s’ha fet a diversos països.

Música: Dolly Parton
Guió: Patricia Resnick
Direcció: Xavi Morató
Direcció musical: Ignacio Sabadell
Escenografia, vestuari i il·luminació: Sara Espinosa i Sergi Cerdan
Coreografia: Aina Torné
Repartiment
Marta Borràs – Judy
Aida Llop – Violet
Mireia Lorente-Picó – Doralee
Anna Marquès – Roz
Joan Sáez – Sr. Hart

Músic: Joel Riu (Piano)
Tècnic de so: Marc Urrutia
Adaptació al català: Mireia Lorente-Picó
Fotografies: Double Bass Photography, Cesc Benavent
Una producció d’Epidèmia Teatre.

Com arribar