Històries aparentment intrascendents

L'Autèntica
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Diferents històries curtes sense un sentit clar, van succeint a mida que es va desenvolupant l’espectacle. Petites històries que a primera vista poden semblar irrellevants, però que transmeten petits missatges de carregada transcendència. L’espectacle està format de 7 historietes que es van succeint i les quals cadascuna parla sobre un tema de debat. Els actors també s’involucren en el moviment de l’atrezzo i l’escenografia en general entre escena i escena, la qual cosa fa que al final es plantegi també el debat de la importància de l’atrezzo, que “aparentment també és intranscendent”.

Fitxa tècnica

Direcció: Eudald Navarro
Ajudant de direcció: Helena Baró
Intèrprets: Xavier Arroyo, Maria Gassó, Joel Jansà, Mireia Grau, Míriam Martí, Marta Baró, Joan Montana i Eudald Navarro.
Vestuari: Dolors Roca
Escenografia: Borja Gonzàlez

Producció: Generació Fàsmid
Disseny Gràfic: Laura Gassó (Laus Studio)

La companyia

Generació Fàsmid neix l’any 2018 de la mà del director de l’obra, l’Eudald Navarro, i amb la complicitat dels actors del primer espectacle. Durant la seva trajectòria teatral sempre ha participat en diferents espectacles però sempre des de la perspectiva d’aprenentatge, de la mateixa manera que els actors d’aquesta primera obra. Aprofitant aquesta experiència de trepitjar escenaris i de dirigir les seves primeres obres en aquest àmbit, s’ha volgut donar un pas més, per poder treballar de més a prop el desglossament dramatúrgic. El fet d’haver triat Quan els paisatges de Cartier-Bresson com a primera obra té molt a veure amb aquest plantejament, una obra que el que prima per sobre de tot és el treball actoral i l’anàlisi dramatúrgic.

Com arribar
https://www.google.es/maps/place/Porta4+Teatre:+Escola+i+Sala/@41.4066289,2.1527203,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x12a4a2bc88987ed1:0x4cf6fb2343389167!8m2!3d41.4066249!4d2.154909