¿Qué fue de André Villarrosa?

Teatre Municipal de Lloret
Lloret de Mar

Podràs comprar aquest espectacle el proper dia 25 de juny.

Registra’t ara, segueix-nos a les XXSS i t’avisarem quan el puguis comprar!

Sinopsi

¿QUÉ FUE DE ANDRÉS VILLAROSA? ÉS UN ESPECTACLE DIRIGIT PER MARCH ROSICH I PROTAGONITZAT PER ORIOL GENÍS . UN HOMENATGE A LA LLEGENDÀRIA FIGURA D’UN CANTANT OBLIDAT DE VARIETÉS DE LA BARCELONA DELS ANYS 90.

 

Si es fa una cerca a internet del nom d’Andrés Villarrosa, poques traces es poden trobar de la fugaç i rutilant carrera del cantant de varietés. Bé, de fet, no se’n troba cap. Enlloc es recorda el seu lema, “el cantante melódico del trémolo metódico”. Enlloc es troba documentat el seu pas pels envelats més tronats del país. Ni tampoc ha quedat registrada la fita que va ser el zenit de la seva carrera: els quinze gloriosos dies en què es va mimetitzar amb la pintoresca fauna de la Bodega Bohemia.

Així de fugaç va ser l’estrella. Però això no treu que, per als pocs que la van veure passar, la seva estela fos rutilant. Alguns diran que la seva figura va passar sense pena ni glòria perquè la Barcelona d’aparador dels 90 no era el millor escenari per a la nostàlgia. D’altres pensaran que ni en les circumstàncies més favorables el seu art hauria pogut triomfar. Però, sigui com sigui, Andrés Villarrosa encara viu entre nosaltres i es resisteix a l’oblit.

¿Qué fue de Andrés Villarrosa?', de Marc Rosich i Oriol Genís, recorda la Barcelona canalla del cantant de 'varietés' Andrés Villarosa.

L'espectacle és un "homenatge" als artistes de cabaret underground d'aquella època d'una Barcelona extinta.

Com arribar