RITMES MELÒDICS

Sala Atrium
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Us presentem un duet únic, format per la ballarina de claqué, Laia Molins, i el pianista, Jofre Fité. Junts, fusionen els seus talents per crear un diàleg musical que transportarà els oients a un viatge emocionant i evocador.

En aquest encontre entre el claqué i el piano, Laia i Jofre entaulen una conversa musical plena d'expressivitat. Amb cada pas rítmic i cada acord, construeixen una narrativa sonora que desperta els sentits.

És un intercanvi dinàmic on els sons s'entrellacen en una dansa harmoniosa, creant diferents climes i ambients que envolten l'oient en una experiència sensorial.

Des dels tocs suaus i melòdics fins als ritmes enèrgics i vibrants, aquest duet ens convida a submergir-nos en un món d'emocions i sensacions. Cada nota i cada pas són part d'una història que es desplega davant dels nostres ulls i els nostres oïts.

Amb la seva passió compartida per la música i la dansa, Laia Molins i Jofre Fité ens mostren el poder transformador de l'art, portant-nos en un viatge sonor i melòdic ple d'emocions.

 

Com arribar