SOLAR

Teatre Municipal El Jardí
Figueres

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

A Sant Martí de Tous, un petit poble de 1.000 habitants, hi ha un projecte per construir 168 hectàrees de plaques fotovoltaiques en sòl agrari: centrals elèctriques de magnituds enormes canviaran per sempre la vida al municipi, miralls negres cablejats substituiran espigues de blat. Què cantaran els treballadors del camp, quan el camp sigui una central energètica?
 

Benvinguts a un ritual catàrtic en què testimonis reals ens parlaran sobre la crisi energètica i el model d’implementació de les energies renovables. Una àgora pública on escoltar veus diverses, cants atàvics i impactes electromagnètics.

 

El col·lectiu Mos Maiorum presenta un espectacle-ritual immersiu sobre la crisi energètica i el negoci de la instal·lació de plaques fotovoltaiques en camps de cultiu de zones rurals.

 

Performers: Alba Valldaura, Martina Tresserra i Ireneu Tranis | Creació col·lectiva: Mos Maiorum | Direcció artística: Ireneu Tranis | Dramatúrgia: Ireneu Tranis i Alba Valldaura | Producció: Fira Mediterrània i Festival de Llegendes 

Com arribar