Xarim Aresté · +QueMúsica

Pipa Club Barcelona
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Activitat oberta a socis i no socis del TRESC. Si encara no ets soci, fes click a "Reserva invitacions", fes-te subscriptor gratuït i descobreix tot el que t'oferim! T'esperem al +QueMúsica! 

XARIM ARESTÉ músic, poeta, pintor, escriptor i magnífic guitarrista, és un referent de l'escena independent catalana.        

Va gravar la seva primera maqueta amb només 16 anys. Va encapçalar durant la seva joventut la banda Very Pomelo, ha escrit i pintat, ha cantat en castellà puntualment i ara, acostant-se a la frontera dels 40, ha editat el seu disc, potser, el més personal. Xarim Aresté continua fidel als principis del rock, de fet, és una de les figures més consistents del gènere a Catalunya.

Xarim dona temps a la vida, primordialment la sent, tot i que també la pensa, i ¿Ses entranyes" (RGB Suports, 2022) n'és el resultat. Un disc fràgil, humà, reposat, de sabor clàssic, cosit amb sentiment.

Pel que fa al seu eclèctic disc, Aresté diu que no sent que encaixi en cap moviment i, així, opina que l'àlbum Ses entranyes" és "massa jazz per ser pop, massa rock per ser jazz i massa pop per ser blues", quelcom que fa extensiu al seu repertori, doncs considera que "no hi ha gaire diferència entre una cançó que vaig fer fa uns anys i la que vaig fer abans-d'ahir".

 

Vine a aquest +QueMúsica i descobreix 'Ses entranyes' disc gaurdonat com a millor disc de l'any de Pop-Rock per la Revista Enderrock!

 

 

T'esperem al Barcelona Pipa Club en un nou +QueMúsica, el cicle de trobades que dona l'oportunitat de conèixer de més a prop (i amb temes en acústic!) alguns dels artistes del moment i els seus últims treballs. L'objectiu? Acostar els músics al públic, i el públic als músics. Durant tot l'any anem anunciant aquestes vetllades que combinen l'entrevista amb els artistes i un petit tast en directe de la seva música. No us perdeu aquestes ocasions tan úniques!

Com arribar