LA VOLTA AL MÓN EN 80 TIES

Teatre Cirvianum
Torelló

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Una actriu que també canta i una pianista que l’acompanya ens guien en aquest recorregut emotiu, combatiu, però també divulgatiu i divertit.

A qui li devem el wifi i el Bluetooth? Qui eren les Guerrilla Girls? Com és que Clara Schumann va deixar de compondre? La teoria de la relativitat és només d’Einstein? Per què és important el viatge d’Egèria? Quantes dones tenen Premi Nobel? A qui va salvar Irena Sendler? Per què va morir Olympe de Gouge? Qui va descriure per primer cop l’orgasme femení?

Us proposem un viatge teatral i musical a través del teatre documental, la performance, les cançons, la imatge i la dansa, amb el qual descobrirem 80 ties, sovint silenciades.

Viatjarem a través de la història i al llarg dels cinc continents per conèixer el testimoni vital d’aquestes ties fonamentals i veurem com ens ressona avui en dia el que van fer i sobretot el que van ser.

Un homenatge a totes les ties aventureres, intrèpides, inconformistes, idealistes, innovadores i irrepetibles que ens han precedit i que o bé no coneixem o bé no reivindiquem prou.

Intèrpret i dramatúrgia: Georgina Llauradó

Intèrpret, pianista i direcció musical: Cristina Martínez

Direcció i dramatúrgia: Joan Codina

Com arribar