JÚNIOR

Teatre Condal
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

L'expresident Molt Honorable Senyor Magí Folgueroles acaba de complir 80 anys i, certament, no ho porta molt bé. Encara que ja no té molt a fer, ell se sent jove d'esperit i no té intenció de retirar-se. Al contrari, se sent tan fort i jove que s'està plantejant fer un triatló i pujar a l'Aconcagua, que ell encara té molta corda!

No obstant això, poc després de bufar les espelmes, rep una visita sorpresa i no gaire desitjada: la Mort en persona li comunica que no faci més plans de futur perquè aviat tornarà per a portar-li-ho. Folgueroles es lamenta. Això és una injustícia i una pèrdua per a la humanitat. Que ara se l'emportin, quan encara li queden tantes coses per fer, tanta experiència vital i saviesa per repartir... Oh, si pogués tornar a ser jove, ara, amb tot el que ha après... redreçaria el país sencer!

Tal dit tal fet, la Mort li pren la paraula i li concedeix el desig. Podrà tornar a viure en un cos jove durant una setmana, a veure com li va..., però amb el que l'expresident Molt Honorable Senyor Magí Folgueroles no comptava és amb el particular sentit de l'humor particular que té la Mort. Passarà a ocupar el cos d'un jove, sí, el d'un pintor anarquista i llibertí que, a més, resulta que és la parella o company o vèrtex (o una cosa així) d'Alicia, la filla de Folgueroles, amb qui fa anys que no es parla. No fa falta dir que la joventut d'avui dia no és el que era i aquesta setmana se li farà molt llarga.

Com arribar