ENNÈAGON ENSEMBLE presenta RETORN

Teatre Auditori Casal Riudomenc
Riudoms

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

"Diré el que em fuig. No diré res de mi".

Gabriel Ferrater.

L'origen i el retorn ha estat un eix vertebrador de les nostres vides, tant sigui per les nostres professions com per les nostres decisions. En aquest espai es barreja música i poesia de la mà de joves del territori que, després de tornar a casa, ens conviden a descobrir els seus orígens i les seves travessies en el seu breu, però intens, camí vital.

Una selecció de literatura i música fidel als orígens que ens han vist créixer i que han estimulat i forjat el nostre criteri.

En aquest concert-recital, la poeta riudomenca Glòria Coll Domingo i Ennèagon Ensemble ens ofereixen, en un espectacle creat expressament per a l'ocasió, una perspectiva irreemplaçable, nova i compresa amb l'escena musical actual dialogant amb la creativitat literària. Partint del llibre de Coll Domingo Retorn (Galerada, 2017), la música i la paraula es trobaran per crear una experiència sobre la partida i la pèrdua, el retorn i la llar, la identitat i el sentiment de pertinença. Perquè a vegades cal retrobar l'”aigua en què resom, mal sigui un miratge, som”.

[Orquestra en residència artística]

 

75 min

CAT

Com arribar