Desig. Un tramvia - cia. MÉS TEATRE

FUNDACIÓ JOAN BROSSA - CENTRE DE LES ARTS LLIURES
Barcelona

Podràs comprar aquest espectacle el proper dia 25 de febrer.

Registra’t ara, segueix-nos a les XXSS i t’avisarem quan el puguis comprar!

Sinopsi

Del 30 de novembre al 18 de desembre del 2022
De dimecres a dissabte a les 20 h
Diumenge a les 18 h

Paul Berrondo crea una nova dramatúrgia jugant amb la improvisació, a partir del clàssic de Tennessee Williams 'Un tramvia anomenat Desig’

Una dona de família benestant arriba a un barri degradat, on la seva germana petita viu amb la seva parella. Una visita inesperada, que havia de ser breu, es convertirà en un daltabaix per a la parella i el seu entorn. El desig i el joc de miralls faran que els personatges s’enfrontin a la seva veritat.

Després de la direcció i dramatúrgia de Nedant cap a la mar de la Xina, Waikiki Honolulu i del musical París, i també de la direcció d´Amor (de Paula Ribó), amb Desig torno a utilitzar el mètode work in progress. Parteixo d’un material escrit prèviament en què els actors i les actrius es puguin recolzar per, a través d’improvisacions, crear el text definitiu. L´obra es basa en Un tramvia anomenat Desig, de Tennessee Williams, un autor que m’interessa per com la seva poesia sorgeix d’una prosa directa i realista. Amb aquesta obra com a material de punt de partida, treballarem el joc de miralls dels quatre personatges principals i de com s’entrellacen els seus desitjos. El reflex els tornarà la imatge més crua de sí mateixos i els enfrontarà amb els seus propis monstres. El desig en les seves múltiples cares és el principal leitmotiv. Com la veritat, el seu significat dependrà de com el viuen els diferents personatges. La crítica social, concretament, les violències de gènere, els estigmes que envolten les malalties mentals i el prejudicis sobre les classes socials, seran el pulmó del cos de l’obra.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i dramatúrgia: Paul Berrondo
Intèrprets: Maria Lanau, Iván Hermés, Cristina Brondo i Sergio Matamala
Escenografia, vestuari i ajudant de direcció: Jose Novoa
Disseny d’il·luminació: Sylvia Kuchinow
Ajudant de dramatúrgia: Carla Fajardo
Producció executiva: Adriana Nadal

Durada: 90 minuts
Idioma: Català

Com arribar