WhiCh

Sala Ars Teatre BCN
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Els símbols de les portes del lavabo esdevenen personatges animats que dialoguen i ens conviden a reflexionar sobre els estereotips de gènere més arrelats a la nostra societat. Amb WhiCh, l’espai del lavabo deixa de ser un espai convencional i grotesc per esdevenir un escenari íntim d’indagació filosòfica on analitzar l’absurditat dels clixés de gènere i de tot allò que s’identifica com a femení o masculí.

La intenció de la directora és aconseguir que un lavabo es converteixi en un paisatge poètic i oníric. La bella contradicció de transformar l’escenari, un lloc de màxima exposició, en un vàter, lloc d’íntim recolliment.

Reparto

Autoria, direcció, dramatúrgia i texts: Virginia Gimeno Folgado @virwhich // Coreògrafa: Virginia Gimeno Folgado amb la col·laboració de Nia Torres i Rober Gómez // Intèrprets: Rober Gómez y Virginia Gimeno Folgado // Coach de interpretació: Marc Martínez // Música: Nils Frahm, Dolla, Technasia, Project PM y Marta Fernández. // Disseny d’ il·luminació: Conchita Pons // Disseny d’escenografia i vestuari: Virginia Gimeno Folgado // Confecció del vestuari: Susana Rodríguez Varela. // Visuals: Víctor Quintanilla y Virginia Gimeno Folgado // Pel·lícula interna de l’obra: Victor Quintanilla // Actriu principal de la pel·lícula: Alina Espinach // Construcció de l’escenografia: Elemento3FX

Agraïments: Dansa Quinzena Metropolitana, Semolina Tomic, Pia Mazuela, La Bòbila, Laura Rodríguez, Eva Pérez, Àlex del Cerro, Maia Acosta, Facundo Acosta, Bruno Gimeno, Silvana Guillén, Marta Fernández, DTEspacioEscénico, Narcís Puig, Danza Tac, NunArt Gràcia, Rober Gómez, Lukan Chkaize i Gabriel Napoleone. Sala Ars Teatre, Tristán Nucifera, Marga Parés Foto, Antoñito, Miranda i Pol.

Durada: 60 minuts

Com arribar
https://www.google.com/maps/place/Sala+Ars+Teatre+Bcn/@41.3884797,2.1716916,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x12a4a39c6e42e91b:0xb09c74e2555c4f70!8m2!3d41.3884797!4d2.1738803