La vida és una força obscura de Colectivo Ameno & Danilo Facelli

Antic Teatre
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

X i Z són fills de la nit. Farts del malestar que els produeix l’excés de llum artificial, decideixen passar a l’acció. Per això es convertiran en ombres: curtcircuitar, interrompre, sabotejar… Travessar la foscor per viure en un món on es puguin veure les estrelles.

La vida es una fuerza oscura és el primer muntatge conjunt de Colectivo Ameno i Danilo Facelli. Es tracta d’un espectacle de sala i espais no convencionals que combina poesia, filosofia, política i molt d’humor.

Ameno, alter ego de Marc Rodrigo, és el creador del seu propi col·lectiu. Després d’estudiar filosofia, es va començar a dedicar al món del clown. Als seus espectacles Filosofia AmenaSauntererThe Other Map (aquest últim, al costat de Maria Stoyanova) combina humor, filosofia i performance.

Danilo Facelli: escriptor, actor i dramaturg especialitzat en muntatges de poesia, humor i música en directe. Ha dirigit els espectacles Infinit (Cia.Zero) i Toca Toc (Cia. Pakí Payá). Actualment, actua a La Tierra y el BarrioRecital Todo Terreno i Shake, Shake, Shake. Ha publicat tres llibres i ha col·laborat en múltiples fanzines i revistes literàries.

Com arribar