Rojos

L'Atlàntida
Vic

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Dansa i moviment per a la memòria històrica de la Guerra Civil

Rojos parteix d’una recerca de testimonis de l’època de la postguerra de la Guerra Civil espanyola i de la recuperació del llegat cultural artístic. Una època en clau de peça escènica que vol posar en valor la memòria d’uns fets dramàtics per a una generació, la vida clandestina durant la repressió que va tenir lloc després de la guerra mitjançant les figures artístiques, les dones creadores i el moviment homosexual, i vincular el present amb l’època de la postguerra. 

Amb més de 15 anys d’experiència, Miquel Barcelona ha treballat amb creadors com ara Carolyn Carlson, Juan Kruz de Garaio Esnaola, Raffaelle Giovanola, Darío Fo, Àlex Rigola, Qars Teatre, Cobosmika Company i Laura Vilar, entre molts d’altres. Forma part del projecte ALIANSAT del SAT! Sant Andreu Teatre 19-21, és membre de l’equip artístic de nilak i és cofundador de l’espai de creació nunArt Creacions Contemporànies. La companyia de dansa Miquel Barcelona entén la pràctica artística com una eina per a la transformació social amb cinc eixos d’interès: territori, memòria, sostenibilitat, educació i generació de públics. La companyia està dins del Programa CREAmedia de Barcelona Activa 2020.  

Amb el suport de Superamas, Fundació La Plana, Creamedia, Centre Cívic Can Clariana, Esbart Ciutat Comtal, Escena Poblenou, Rafató Teatre, nilak i Coincidències 

Com arribar