PREMIS INSTITUT DEL TEATRE

L'Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu
Sabadell

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Presentem els treballs dels quatre finalistes de la setena edició del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre, un guardó que busca potenciar el treball de joves creadors i intèrprets, oferint-los un ajut econòmic a la producció, així com l’exhibició de la peça guanyadora i de les finalistes en contextos professionals. Les quatre peces finalistes son: Me parece que sufro lo que en mi profesión llaman nostalgia, de Javier Ara i Enrique López; Las ondas de la guitarra, d’Adrián Vega; Antes todo esto era campo, de l’Associació Unaiuna, integrada per Marina Fullana i Laura Lliteras, i Black sun, de María Jurado

Me parece que sufro lo que en mi profesión llaman nostalgia, de Javier Ara i Enrique López planteja un viatge emocional i intimista sobre una manera d’entendre el món i busca, per sobre de tot, activar la imaginació dels espectadors.

Las ondas de la guitarra, d’Adrián Vega, té com a punt de partida el concepte de la geometria de l’espai i la composició del so a través de la dansa, prenent com a instrument d’inspiració la guitarra i l’interès per la hibridació de llenguatges com el hip hop, la dansa contemporània i el flamenc.

L’Associació Unaiuna, integrada per Laura Lliteras i Marina Fullana, presenten Antes todo esto era campo,  una coreografia que proposa un viatge sensorial, interactiu i estètic que vol reflexionar sobre el canvi en les relacions humanes i la dependències de la tecnologia.

María Jurado ha creat Black sun, una coreografia que vol situar l’espectador en la malenconia cíclica i acumulativa a través de referències que generen punts negres que xuclen qualsevol petit fil d’esperança.

 

FITXA ARTÍSTICA

Coreografies de:

Javier Ara i Enrique López

Adrian Vega

Laura Lliteras i Marina Fullana

Maria Jurado

 

DURADA

90 minuts

 

COL·LABORADORS

Amb la col·laboració del Grec Festival Barcelona, Mercat de les Flors, Graner, Teatre Auditori de Sant Cugat, SAT Espai Dansat, La Caldera Les Corts, el Centre Cívic Barceloneta i l'Associació de Professional de la Dansa de Catalunya APdC i L'Estruch.

 

 

Com arribar