Poetry in the Darkness

Antic Teatre
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

L'obra és un relat oníric sobre la identitat i la memòria, la natura com a imatge especular del nostre món interior de vivències i emocions. Llum i foscor s'entrellacen en una dansa lenta i hipnòtica, frenètica i plena de visions, bicromàtica i exuberant de colors. L'aigua, el cel, els núvols tradueixen les pulsions més profundes de l'esperit, les mateixes que ens guien en la nostra recerca de l'ordre dins del caos cap a la veritat i la bellesa. Cossos i ànimes atrapades en una dimensió aquàtica fora del temps i de l'espai convencional, suspeses en les profunditats de l'inconscient.

TÈCNICA: El vídeo utilitza imatges gravades per l'artista. El procediment de treball s'apropia de diferents llenguatges, entrellaçant videoart i tècnica de vídeo en temps real (vj’ing).

Multipantalles i rastres de formes construeixen dibuixos animats. Paisatges digitals es confonen amb imatges realistes. L'elecció del blanc i negre està relacionada amb la temàtica: la foscor. El color representa la llum a la fi del camí. El moviment ràpid i lent es vincula als ritmes sonors i crea distorsions visuals, així com repeticions d'imatges en loop, interpretant la música sota el concepte de Live Audiovisual.

MÚSICA: La música es crea en directe, mitjançant diferents dispositius, launchpad, circuit bending, loops i veus, creats per l'artista i llançats en temps real.

Dins del 8è INFLUX Festival 2021 (del 23 al 28 de novembre al 2022 a l'Antic Teatre), comissariat per Habitual Video Team.

 

 

Com arribar