Cry Babies

Antic Teatre
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Cry Babies és una ficció especulativa en clau de fals documental que aborda la relació entre l’educació, la societat i la violència. En un món ultrainfantilitzat i edulcorat (personatges de dibuixos, cançons infantils, Mr. Wonderful, promeses de futur amb èxit…), però, a la vegada, superdigital i subjecte al control (reconeixement facial, càmeres, xarxes socials...), algú se surt de la norma: una adolescent protagonitza un episodi de violència al seu institut. Què la porta a la barbàrie? Quin nivell de responsabilitat tenen la família, el centre educatiu, la tecnologia, els mitjans de comunicació, el polític que retalla en educació, la societat o ella mateixa? L’acció ens col·loca dins la ment de l’executora a través dels seus diaris, que les actants interpretaran i exposaran al públic fent èmfasi en els diferents factors (econòmics, polítics, educatius, socials...) que van empènyer la protagonista cap a la violència. Com hem d’afrontar la violència juvenil com a societat?

Dins del 8è INFLUX Festival 2021 (del 23 al 28 de novembre al 2022 a l'Antic Teatre), comissariat per Habitual Video Team.

The Followers som una companyia de dones joves de Barcelona creada el 2018. La formen Andrea Monje i Laura Riera.

Welcome to Siri’s Party va ser el nostre primer espectacle, presentat en format work in progress al Rose Bruford Theater (2018, Londres) i al Festival Croquis 2019 (Sala Beckett). El 2019 el muntatge va guanyar la Beca Bonnescèniques (Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison) i es va estrenar a l'Antic Teatre de Barcelona. Actualment la peça està de gira.

Cry Babies és el nostre segon projecte, amb la coproducció de l'Antic Teatre juntament amb la Quinzena de Dansa Metropolitana, a més de ser seleccionades en el Kinètic 2021 del centre cívic Sandaru.

Com arribar