COMMUNIO

Antic Teatre
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

COMMUNIO neix com a resultat d’una investigació sobre la implicació social que ha tingut i té la religió cristiana. Raul Prat i Sara Toledo proposen una peça d’arts escèniques que convida el públic del segle XXI a la celebració d’una missa.

Interessades en el ritu, la congregació i la contenció, aquest col·lectiu presenta la seva primera peça amb la intenció de generar un espai que situï l’espectador en una postura d’incomoditat reflexiva.

Això s’aconsegueix mitjançant sis imatges que se succeeixen de manera contínua i que aniran guiades pels intèrprets, els quals generen un cos d’escolans. Combinant dansa, paraula i instal·lació, es generen a escena diferents situacions que tracten de posar en dubte el concepte de comunió.

 

________

 

Sisena edició del KONVENT A L’ANTIC, l’oportunitat anual per conèixer a Barcelona creacions d’artistes residents al Konvent de Cal Rosal, un antic convent de finals del XIX reconvertit en un centre artístic pluridisciplinari i autogestionat.

Com l’Antic Teatre, el Konvent és un revulsiu cultural: un espai per a l’art i, alhora, una manera de fer i entendre la cultura arrelada al territori. Rastrejar i observar constantment l’entorn artístic, potenciar i donar visibilitat, són algunes de les tasques obligades d’un i altre espais. Del binomi Antic Teatre-Konvent han sortit molts projectes amb ampli recorregut, com Rebota rebota y en tu cara explota, d'Agnés Mateus i Quim Tarrida (Premi de la Crítica Noves Tendències 2017, Premi FAD Sebastià Gasch Aplaudiment 2018 i Premi Butaca 2018 Noves Aportacions Escèniques).

Com arribar