Nit Transfigurada

Auditori Municipal Enric Granados
Lleida

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Christian Torres, violí I, Ariadna Gabarrell, violí II, Josep Bracero, viola I, Miquel Córdoba, viola II,Oriol Aymat, violoncel I, Irma Bau, violoncel II

El repertori que forma part d’aquesta  proposta es construeix a partir de la transformació. La primera obra  Fuga del ángel (Bach – Piazzolla Project) és per a quartet de corda. Es tracta d’un arranjament molt especial d’Eckart Runge, Friedemann Weigle i Artemis Quartet on es mostra un univers dens i poderós en el que es viatja de la música de J. S. Bach a la d’Astor Piazzolla. Una metamorfosi musical constant del barroc al tango.

L’altra peça que completa el programa és la Nit transfigurada d’Arnold Schönberg. Aquesta obra per a sextet de corda és considerada la primera partitura important del compositor i s’inspira en el poema homònim de Richard Dehmel, així com en el primer moment en què el compositor coneix la seva futura esposa: Mathilde von Zemlinsky. La Nit transfigurada és una obra plena de romanticisme, d’on es desprèn un amor sense condicions.

Programa

Fuga del ángel per a quartet de corda
(Bach- Piazzolla Project / E. Runge, F. Weigle i Artemis Quartet)

Nit transfigurada per a sextet de corda
(A. Schönberg)

 

Com arribar