Lizzie

L'Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu
Sabadell

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

LIZZIE és un musical rock basat en la història real de la Lizzie Borden, l'assassina de la destral. Es tracta d’una poderosa declaració feminista que obre debats morals universals. Una antiheroïna que diu prou als abusos i fa un crit a la llibertat que canvia el seu món per sempre. LIZZIE és un espectacle únic amb un repartiment 100% femení.

La música i el guió original son de Steven Cheslik-deMeyer, Alan Stevens Hewitt i Tim Maner. L’adaptació al català de Què collons? Produccions comptarà amb una banda formada per teclat, dues guitarres, baix, percussió i violoncel.

L'estiu de 1892, la Lizzie Borden va ser acusada d'assassinar al seu pare i a la seva madrastra amb una destral. Les declaracions dels testimonis eren incoherents i contradictòries, no hi havia proves suficients, i finalment la Lizzie va ser declarada innocent. El musical s'endinsa dins la misteriosa ment de la Lizzie i especula sobre els motius que podria haver tingut: pèrdua de l'herència, opressió, abusos sexuals o desequilibri mental. Alhora es mostra quin paper van jugar les relacions que tenia amb la seva germana Emma, la minyona de la família, la Bridget i la seva veïna i confident, l'Alice.

Com arribar