La Màgia Lenta

DAU AL SEC
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

L’obra planteja el conflicte d’un home de 40 anys diagnosticat erròniament d’esquizofrènia i que de nen va patir abusos sexuals. En lluita constant amb si mateix, el personatge busca el camí de la veritat, vol fugir del dolor però tem la descoberta de la seva veritable història. L'espectador l’acompanyarà a desenterrar les seves tràgiques reminiscències, a descobrir qui és, quina ferida soterrada el pertorba i a recórrer el desolat camí de la submissió.

Un sol actor encarna totes les veus que poblen l'escena, com si una confluència de diversos personatges en un sol cos es tractés.

Es tracta d'un text distanciat de Denis Lachaud, una història contundent, necessària i útil que posa sobre la taula un dels temes tabús històrics de la societat, l’abús sexual a menors. Però també posa en qüestió els diagnòstics psiquiàtrics i l’abús de poder dels adults envers als infants. Amb un equilibri entre brutalitat, subtilesa i contundència, Lachaud sacseja el públic i li proposa obrir el ulls, perquè pugui destapar silencis i encarar-se amb aquest problema que succeeix a nivell mundial.

En paraules del director, Pierre NotteLa Màgia lenta és una peça de rigor radical, ritme mantingut, tensió conservada, música teatral d’un misteri que avança, d’un temps que va des de la foscor cap a la llum, del confinament cap a la llibertat.

La Màgia lenta opera amb creixent serenitat. La serenitat que exigeix una revelació crucial.

Dramatúrgia

Denis Lachaud

Traducció

Joan Casas

Direcció

Pierre Notte

Ajudant de direcció

Mercè Managuerra

Interpretació

Marc Garcia Coté

 

 

Com arribar