Una tarda d'òpera

Teatre Can Rajoler
Parets del Vallès

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Diumenge 17 d'octubre de 2021 a les 18:30 h al Teatre Can Rajoler

Una tarda d'òpera, dels Amics de l'Òpera del Vallès Oriental

Interpretació: Alberto Cazes, Sylvia Rovira, Jorge A. Jasso

Orquestra: Formació Orquestral Clàssica dels Amics de l’Òpera  del Vallès Oriental

L’espectacle recull les àries i duets més coneguts de l’òpera en la veu de tres cantants lírics

Fa més de 14 anys que l'Associació d'Amics de l'Òpera del Vallès Oriental desenvolupa la difusió de la cultura musical, operística, lírica i liderística  a l’entorn del Vallès Oriental.

Aquest projecte ha permès la consolidació d’una oferta cultural musical i lírica amb la col·laboració de professionals i músics de dilatada experiència i de trajectòria nacional i internacional que ens avalen a través de produccions pròpies d’òperes en mitjà i petit format, conferències, recitals lírics, gales líriques, recitals musicals,  cursos i viatges a l’estranger per veure una òpera o un concert.

Enguany presentem una gala lírica amb orquestra per difondre les àries i duets més coneguts de l’òpera en la veu de tres cantants lírics: Alberto Cazes Sylvia Rovira i Jorge Armando Jasso.

S’hi intercalaran explicacions didàctiques per tal que el públic adquireixi una millor comprensió del repertori que escoltarà.

És una gala a benefici de Càritas Parets i de Parets Solidari, amb peces de Mozart, Donizetti, Rossini i Verdi, entre d’altres.

Durada: 1 h 40 min

Preu: 21 / 18 7 16

Idioma: català, italià, alemany...

Com arribar