Moha

L'Atlàntida
Vic

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Una obra en clau d’humor sobre el racisme i tot allò que ens és desconegut

Moha tracta dels prejudicis que tenim tots, sense excepció, cap a allò que ens és desconegut. De la desconfiança, sovint injustificada, que ens genera gent d’altres cultures o religions i que conviuen a casa nostra. No teníem ganes de parlar del racisme més radical. D’aquest ens hi posaríem ràpidament en contra la immensa majoria de persones amb dos dits de front. Nosaltres parlem del subtil, del que no perd les bones maneres, del “jo no soc racista però...” I ho fem com sempre des del teatre de gest i utilitzant l’humor, que fa tanta falta, per parlar de coses molt serioses.

Diàleg postfunció amb els artistes després de l'obra

Per aprofundir...

En Moha és un immigrant il·legal... No. Posem només immigrant. Un refugiat... sí, millor... o un nouvingut! Millor encara. Un nouvingut, sí. És moro... no, magrebí... musulmà... àrab?... africà... En Moha és d’una altra raça... ètnia?... cultura?... país... Sí, d’un altre país sí. I és d’un altre color també... no, color no... o sí?... no és negre... però és marró. Parla diferent, menja diferent, es vesteix diferent, resa diferent, pensa diferent... és diferent. Però tots som iguals, no? Ho va dir Nostre Senyor. Però Al·là no sé si ho va dir això? Tots som iguals però amb les nostres diferències, és clar... Ara que, si ha vingut aquí, que s’adapti, no?... o si no ja ens adaptarem nosaltres... o tan és... En Moha és un amic... un conegut... un veí... un. I ha vingut aquí... per quedar-se... o no. Amb el gest com a únic llenguatge i l’humor com a bandera, Companyia Còmica l’Ou Cost presenta el seu tercer espectacle, Moha, on s’atreveix a parlar, sense parlar, d’un tema tan delicat... no, delicat no seria la paraula... profund?... sona massa seriós... d’un tema tabú... sensible... d’actualitat... en fi... de la immigració.

Us atreviu a posar-hi una mica d’humor?

Coneix la companyia

Companyia Còmica l’Ou Cost neix a Vic l’octubre de 2012, amb les inquietuds comunes de cinc actors osonencs per portar als escenaris el seu humor irreverent a través del teatre de gest. Moha és el seu tercer espectacle, estrenat el maig de 2017 a la sala ETC de Vic amb èxit. Els anteriors espectacles van ser Càsting(2012) i Limbo (2015).

Com arribar