The Mountain

L'Atlàntida
Vic

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Una reflexió sobre la veritat amb l’Agrupación Señor Serrano

Hi ha una imatge àmpliament compartida que recorre la història de les idees: escalar una muntanya, superar totes les dificultats per arribar al cim i, un cop allà, poder veure el món "tal com és". Veure la veritat, no només ombres o reflexos. És una imatge bonica, sens dubte. Però és així, realment? Sovint, quan mirem del cim cap avall només veiem núvols i boira que ho cobreixen tot, o un paisatge que canvia en funció de l'hora del dia o del temps que fa. Com és aquest món, llavors? Com és aquesta veritat? Existeix, la veritat? L’objectiu és simplement fer el cim, o més aviat es tracta de recórrer el camí, fred i inhòspit, que hi porta?

The Mountain combina la primera expedició a l'Everest, l'èxit de la qual és encara avui incert, amb Orson Welles sembrant el pànic al seu programa de ràdio La Guerra dels Móns; jugadors de bàdminton jugant a beisbol; un web de notícies falses; un dron escrutant al públic; molta neu; pantalles mòbils; imatges fragmentades; i Vladímir Putin dissertant satisfet sobre la confiança i la veritat.

A L’Atlàntida ens presentaran el seu darrer espectacle The Mountain. Aquesta representació s’havia previst inicialment pel desembre passat però amb motiu de la pandèmia es va haver d’ajornar a la data actual.

Obra en anglès amb subtítols en català.

Recomanat a partir de 14 anys.

A les 21.30 h diàleg posterior amb l’equip artístic.

Com arribar