El gran comediant

L'Atlàntida
Vic

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Els autors d’Escape Room, Joel Joan i Hèctor Claramunt, tornen amb una nova comèdia delirant

En Llorenç i l’Ernest són dos grans amics de tota la vida. Tots dos van decidir fa molt temps que volien ser actors, però han tingut carreres desiguals. Mentre que a en Llorenç fa temps que totes li ponen i ha vist com la seva fama creixia (al mateix temps que el seu ego) fins a convertir-se en tot un divo del teatre català, l’Ernest no se n’ha acabat de sortir mai.

Quan finalment, als 50 anys, l’Ernest decideix deixar-ho córrer, en Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors coach d’autoajuda del món, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l’Ernest realment faria bé d’abandonar.

El que el Llorenç no podia preveure és que, contra tot pronòstic, el seu discurs motivador sembla que realment ha calat i l’Ernest fa un gir radical a la seva vida. De sobte les coses comencen a anar-li molt bé, en tots els sentits… Molt més bé del que en Llorenç pot suportar. La compassió que sentia pel seu amic de l’ànima es transforma en una gelosia incontrolable i a partir d’aquell moment en Llorenç farà tot el que pugui per sabotejar l’èxit del seu gran amic.

Tot s’hi val en aquesta competició esgavellada que arribarà a ser literalment una qüestió de vida o mort…

Com arribar