Maria Arnal i Marcel Bagès

L'Atlàntida
Vic

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Un dels duets més potents de l’escena catalana moderna torna a Vic amb el seu darrer disc, Clamor

Tres anys després de tancar la gira de 45 cerebros y 1 corazón (2017), Maria Arnal i Marcel Bagés presenten en directe Clamor, un disc (el segon de la seva carrera) que, més que un disc, és un miracle. Composat, gravat i produït entre Barcelona i Atenes conjuntament amb David Soler, no només redimensiona el concepte de tradició, sinó que l’introdueix definitivament a l’endemà.

Pop mutant que resulta d’un procés creatiu capaç de combinar la memòria lírica de Rodoreda i Verdaguer amb les mitologies especulatives de Donna Haraway i Ted Chiang, el ressò de Violeta Parra i Björk, la col·laboració de Kronos Quartet i Holly Herndon.

Preestrenat amb una impressionant unanimitat crítica al concert inaugural del Mercat de Música Viva de Vic 2020, Clamor són quaranta minuts d’una intensitat brutal que culminen les expectatives generades pel seu primer treball, 45 cerebros y 1 corazón, omnipresent a les llistes de millors discos nacionals de la dècada passada. L’èxit d’aquell primer treball, ratificat per una dotzena de guardons que inclouen, entre d’altres, quatre Premios MIN, va ser el passaport per una gira de més de cent cinquanta concerts a quatre continents, una abducció a escala global que no deixa de créixer.

Com arribar