P.A.U. Paisatges Als Ulls

Teatre Eòlia
Barcelona

Podràs comprar aquest espectacle el proper dia 25 de setembre.

Registra’t ara, segueix-nos a les XXSS i t’avisarem quan el puguis comprar!

Sinopsi

Tots venim d’un sol ventre on es van originarles primeres cèl·lules vives. És ancestral i decolor blau: el mar. Avui el mar, que hauria deser l’inici de la vida, és mort i segrest.

“P.A.U. Paisatges Als Ulls” parteix de la premissa que l’estat del mar reflecteix l’estat de l’ànima de la societat. Sobre l’escenari no hi ha actors, sinó persones que han creuat un mar buscant la llibertat. I és sobre l’escenari a on troben un lloc per connectar i verbalitzar experiències de vida que es poden sentir com a pròpies. A través de la seva història, posant el focus en la seva perillosa travessia pel mar viatjant en pastera, els protagonistes ens explicaran la seva història de vida: qui eren abans de deixar el seu país d’origen, qui són ara i qui volen arribar a ser.

“P.A.U. Paisatges Als Ulls” porta a l’escenari la història de tres persones migrades que han creuat el mar en pastera. La peça ens mostra aquesta realitat tantes vegades disfressada pels mecanismes del poder: Per què ho van fer? Què significa abandonar la teva terra per buscar una vida millor? A quin preu? És Europa realment la terra promesa? Qui eren abans de partir? Qui són ara? I qui volen arribar a ser?

Un espectacle de teatre necessari que busca ser un pont de comunicació i un lloc de trobada.

Com arribar