GRAN RESERVA

Teatre Principal Sabadell
Sabadell

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Rhum & Cia té el plaer gustatiu de presentar GRAN RESERVA, un maridatge d’humor hilarant fruït de les millors collites dels darrers anys. GRAN RESERVA és un caldo especial, amb cos, mescla de tot tipus de varietats autòctones i un bouquet amb les millors bromes i molt ben desequilibrat. I, per descomptat, amb la millor denominació d’origen: Rhum & Cia! En aquest tast que els proposem, deixin-se guiar pel nostre esbojarrat equip de sommeliers (els reconeixeran pel nas vermell, signe inequívoc del càrrec) i veuran la vida amb uns altres ulls, potser més vidriosos i embriagats. A Rhum & Cia tenen el beuratge més poderós per la felicitat: GRAN RESERVA, un espectacle per als gourmets més exigents.

Aquesta companyia “inestable” de pallassos s’ha acabat convertint en un fenòmen teatral que ha fet 4 espectacles en només 6 anys, i ha aconseguit un gran èxit de públic i crítica.

Rhum&Cia va iniciar la seva trajectòria el 2014 amb Rhum i l’han seguit Rhümia al 2016, Rhumans al 2018 i Gran reserva 2020. Fins a finals de 2019 han visitat més de 65 teatres (20 fora del territori català), han fet 225 representacions que han estat vistes per més de 50.000 espectadors. Han estat presents en 3 ocasions al Festival Grec de Barcelona i han fet un total de 5 temporades al Teatre Lliure.

FITXA ARTÍSTICA

Autoria i direcció: Rhum & Cia

Intèrprets: Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià, Mauro Paganini i Piero Steiner

Direcció musical: Pep Pascual

Composició musical: Pep Pascual i Mauro Paganini

Escenografia: Rhum & Cia

Disseny d’il·luminació: Quico Gutiérrez / Alfons Mas

Disseny de so / concepció sonora: Marc Santa

Com arribar