La Passió d'Esparreguera 2021

Teatre La Passió
Esparreguera

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

27 de març a l'1 de maig de 2021 al Teatre de La Passió d'Esparreguera

Ja estan a la venda les entrades per la nova temporada 2021 de La Passió, una temporada que arranca amb el desig de mostrar un cop més la representació de l’espectacle declarat d’Interès Nacional i que ha esdevingut una tradició molt arrelada al nostre poble.

Ara més que mai la Passió d’Esparreguera, espectacle amb una gran trajectòria històrica en el que es gaudeix d’un ambient únic. La vida de Jesús representada per un poble que porta el teatre a la sang, que ha sabut adaptar-se als nous temps i situacions fent aquest any una representació diferent a la vista fins ara, oferint al públic un espectacle extraordinari que sempre recordarà, combinant modernitat i costums. La Passió va més enllà de la tradició, la Passió és cultura, és esforç i dedicació, perquè pels esparreguerins la passió és l’últim que es perd.

Per tal d’adaptar-nos a la nova situació, hem adaptat totalment l’espectacle amb les noves normatives que tenim actualment. En tot moment es complirà amb el protocol COVID19 creant entrades i sortides i ventilació segons marqui el protocol. El personal tant de sala com d’escenari vetllarà pel compliment al 100% i aplicarà la normativa dictada per les autoritats.

Aquesta temporada també estarà marcada per la tecnologia, una renovació que s’ha dut a terme a tot el teatre. Nous projectors formaran part de l’espectacle, creant vídeos i efectes visuals mai vists fins ara a la Passió d’Esparreguera.

Com arribar