20 años de ARREBATO LIBROS, POÉTICA CONTEMPORÁNEA, amb VIOLETA GIL & ABRAHAM BOBA – MARÍA ELOY-GARCÍA – LAURA SAM

Antic Teatre
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Arrebato Libros sempre vol tornar a Barcelona, la seva ciutat natal i en aquesta ocasió ho fa amb molt d’orgull per presentar a les seves tres noves autores, tres grans poetesses que pugen a l’escenari de l’Antic Teatre amb els seus espectacles. Tres propostes diferents i úniques; el primer dia Violeta Gil i Abraham Boba, que arriben amb la seva posta en escena que està arrasant per allà on passa. El segon, la nova proposta de la malaguenya María Eloy-García, per primera vegada amb tocs escènics, recitant textes del seu últim poemari “Los Habitantes del Panorama”, i el tercer dia spoken word de la mà de Laura Sam qui acompanya els textes de “Incendiaria” amb bases electròniques de Nazareno i Juan Escribano.

Violeta Gil & Abraham Boba amb Antes de que tiréis mis cosas >>> «Antes de que tiréis mis cosas és, en última instància, un poemari sobre cossos que són possibilitats, idees i cançons. Sobre la identitat dels cossos, la seva sexualitat i els seus somnis, els seus desitjos, els seus oblits; poemes en prosa enfilats per la celebració del cant; no un excels i perfecte, harmoniós i cert, sinó més aviat cançons salvatges, flamarades que fugen cap a l’obscuritat del dormitori, balls que es converteixen en petons.» José de Monfort, Mondo Sonoro

María Eloy-García amb Los habitantes del panorama >>> Si per alguna cosa María Eloy-García és única i escollida entre les escollides és per la seva veu a l’escenari com a focus d’atenció, amb un sarcasme i una ironia que li permeten passar del silenci al riure. En aquest nou projecte promet no deixar en pau a un món que es devora a ell mateix. Tant el text com la posada en escena donaran moltes alegries als seus lectors habituals i a aquells que encara no saben el que s’estan perdent.

Laura Sam amb Incendiaria >>> Incendiaria és un projecte que es manifesta escènicament mitjançant un repertori de textos escrits i interpretats per Laura Sam (Laura Soto), la veu que donarà vida a una poesia que és, sobretot, directa, sòlida, crítica i precisa, però també permeable en moments que reconeixen la seva fragilitat. Tot s’embolcalla en els sons de Nazareno i Juan Escribano, creadors de les atmosferes acústiques que guien aquest acte singular en què la poesia oral s’uneix amb música electrònica que beu de diferents fonts sonores, com l’industrial, l’ambient o l’experimental.

 

Com arribar