"ALMÍBAR"

Tarantos Flamenco
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Olga Llorente bailaora, Juan Amaya “El Pelón” bailaor, Luis “El Granainocante, Juan Manzano “El Coco” cante, Jesús Núñez guitarra

Triomfadora a la darrera edició del concurs de flamenc de Las Minas de la Unión, un dels més prestigiosos del món, la barcelonina Olga Llorente és una de les grans bailaores de les noves generacions del flamenc. Deixeble de La Tani, Llorente atresora un currículum de vertigen malgrat la seva joventut: actuacions amb Rafael Amargo o amb Lola Greco —en una representació de “Fedra” dirigida per Miguel Narros—, gires per mig món, etc. "Juan Amaya, conegut com "El Pelón", tampoc es queda curt. Fill de la cèlebre nissaga dels Amaya —la de la cantaora Remedios Amaya i el guitarrista Diego Amaya—, és deixeble del Farruco, Manolo Marín i la família Galván. "El Pelón" ha fet gires per mig món i ha ballat en espectacles de Salvador Távora i La Tana, entre d'altres. En l'actualitat forma part de la companyia de Manuela Carrasco."

Completen el grup els cantaors “El Granaino” i “El Coco”, i el tocaor Jesús Núñez, tres dels millors flamencs de la seva generació. Almíbar és sens dubte un quadre flamenc de traca i mocador.

Com arribar