UNEXPECTED

Jamboree Jazz Club
Barcelona

Per a reservar espectacles, identifica't.

Utilitza el botó ACCEDIR de la part superior de la pàgina.

Sinopsi

Presenta ‘Live Recording’

Sergi Sirvent piano, Tempe Hernandez contrabaix, Dani Domínguez bateria

Es un grup que interpreta d´una forma molt especial la música de Sergi Sirvent, tot i que també toquen alguna composició del contrabaixista Tempe Hernández o del baterista Dani Domínguez, així com també han fet versions i standards de jazz de tot tipus.

El seu intens treball com a grup durant el període 2000-2003 els va portar a trobar un sò molt propi i molt singular, en el qual van poder expressar-se a través de moltes textures i viatjar en les fronteres estilístiques que tenen el jazz, el blues, el rock, la música contemporànea o bé el free jazz o les músiques d´avantguarda, sense oblidar músiques més ètniques o d´arrel.  Van ser un grup sense por a trencar amb els dogmes i barrejar diferents estètiques des de la òptica compositiva de Sirvent i van marcar una petjada en la escena musical de Barcelona.

Com a trio han publicat quatre àlbums amb el prestigiós segell Fresh Sound New Talent (Unexpected-FSNT157 / Unexpected plays the Blues in Need-FSNT231 / Munchies-FSNT 460 i Odisseo-FSNT5175) i un cinquè àlbum editat pel segell del pianista Selffish Records  (Involucions - SR15).

Unexpected ha participat també en un àlbum on hi ha més dosis de improvisació oberta i algún tema de Ornette Coleman, on es va convidar al baterista Joe Smith a unir-se al trio formant un quartet amb dos bateries (Sergi Sirvent Free Quartet-FSNT 208) i com a trio va tenir un paper fonamental de secció rítmica on es sustentava la música d´una àlbum doble de Sergi Sirvent (9 muses-FSNT193); un grup de gran format amb una orquestració molt més treballada.

UNEXPECTED pot definir-se com un power trio o un trio de jazz amb alts nivells d´interacció. No és només un trio, és un grup de música.Poden estar dins de l´esfera jazzística però des de que van començar mai han renunciat a tenir una identitat sonora pròpia i personal, cosa potser més típica dels grup de rock.

UNEXPECTED són tres artistes units en un sol sò, un sol impuls. La creativitat i la imprevisibilitat de Sirvent, el carisma i el saber fer de Tempe Hernández així com la energía i l´impuls inesgotable de Dani Domínguez, tot mesclat amb empatia i misteri. Perquè mai sabem que passarà. La música és un viatge inesperat que només es dóna en el moment present i això és el que vol descubrir aquesta banda cada vegada que pugen a un escenari.

Com arribar